Tilaa ilmainen esittely

LAHJAKSI SINULLE SÄNGYN SYVÄPUDISTUS

Onko viimeisestä kodin syväpuhdistuksesta kulunut jo aikaa vai onko se ihan uusi juttu sinulle? Onko sinulla puhdistusvälineitä, joilla saat esimerkiksi patjat puhdistettua perusteellisen puhtaaksi? Todennäköisesti olet tottunut kantamaan patjasi ulos ja tamppaamaan ne tai imuroimaan pintapuolisesti. Meillä on sinulle ratkaisu, joka mullistaa käsityksesi puhtaudesta kertaheitolla! OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on jopa 99,99995%. Sängyn syväpuhdistuksessa PRO-AQUAlla puhdistetaan patjat, petarit, tyynyt ja peitot tehokkaasti ja nopeasti. Voit tehostaa puhdistuksen vielä vakumoimalla vuodevaatteet. Säästyt ylimääräiseltä kantamiselta ja saat sijattua vuoteen valmiiksi saman tien.

Pitkää ikää vuodevaatteillesi

Tyynyjä suositellaan vaihdettavan 2 vuoden välein, petareita (petauspatjoja) ja peittoja 5 vuoden välein ja runkopatjoja 10 vuoden välein hygieniasyistä. PRO-AQUAa säännöllisesti käytettäessä vuodevaatteiden käyttöikä tuplaantuu tai uusia ei tarvitse ostaa, sillä ne pystytään puhdistamaan helposti hygieniatasoltaan uudenveroisiksi. Samalla säästetään myös rahaa ja luontoa.

Esittelyaika on kaikki hyötyaikaa, jossa kotisi ilma ja pinnat syväpuhdistuvat samalla, kun tutustut tähän huikeaan laitteeseen. Saa sinäkin oma, koko perheen kokemus esittelyssä! Varaa perheellesi ilmainen esittelyaika heti!

Varaa ilmainen esittelysi TÄSTÄ ja heräät hyvin nukutun yön jälkeen seuraavana päivänä pirteänä!

Lue asiakkaamme Voitto Aittolan kokemuksia PRO-AQUAsta tästä.

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tilaa ilmainen esittely