Tule meille töihin!

Motivoivaa työtä hyvässä porukassa, osa-aikaisesti tai täyspäiväisesti – sinä päätät.

Lue lisää

Pro-Aqua

Laadukas ja tehokas monitaitaja

Kodinpuhdistuslaite, ilmanpesijä, elämänparannuslaite, syväpuhdistaja… Monikäyttöinen PRO-AQUA puhdistaa kodin pinnat sekä huoneilman ja mahdollistaa terveelliset olosuhteet sen asukkaille.

Hyvästi pöly, tervetuloa raikas ilma!

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan, joka on yksinkertainen mutta samalla erittäin nerokas. Separaattorin ja veden yhdistelmä ei jätä mitään mahdollisuuksia pölylle ja lialle. Suodatustehokkuus on jopa 99,9995 %, jolloin huoneilmaan ei jää pölyä eikä mikrobeja. Niiden sijaan tilalle tulee puhdasta, raikasta ja kosteutettua ilmaa, jota on helppoa ja terveellistä hengittää.

Palkittu laatutuote

PRO-AQUA on saanut useita kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan.

Ainoa puhdistuslaite, jonka kotiisi tarvitset

PRO-AQUA korvaa tekstiili- ja mattopesurin, pölynimurin, ilmanpuhdistimen ja -kostuttimen sekä höyry- ja ikkunapesurin. Kaikki kodin puhdistustyöt hoituvat helposti ja ekologisesti yhdellä edistyksellisellä laitteella.

Lue lisää

PRO-AQUAn ominaisuudet ja lisävarusteet

PRO-AQUA on saatavana monikäyttöisenä perusmallina sekä sähkömoottoriharjalla ja painehuuhteluominaisuudella varustettuna. Lisäksi on saatavilla lukuisia kodin puhtautta parantavia lisävarusteita ja oheistarvikkeita.

Lue lisää