Tilaa ilmainen esittely

”Terve! Olen Jouni Koukkari PRO-AQUA maahantuonnista. Kyseessä on maksuttomat ja ilmaiset esittelyt, ihan teidän kotonanne asti PRO-AQUA puhdistuslaitteeseen. Nämä tutustumiset eivät sido eivätkä velvoita mihinkään.

Anna ihan pieni hetki aikaa, niin kerron enemmän.

PRO-AQUA on siis Saksassa valmistettava, kansainvälisesti palkittu, terveyttä edistävä, monitoiminen kodin puhdistuslaite. Sen puhdistusmenetelmä on todella mullistava. Se on vesisuodatus- ja separaattoritekniikkaan pohjautuva menetelmä – ja äärettömän tehokas. Se poistaa pölyt ja mikrobit niin huoneilmasta kuin pinnoilta, todella helposti ja samalla säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Kyseessä on siis maksuttomat ja ilmaiset esittelyt siellä ihan teidän omassa kodissanne. Pääsette käyttämään ja kokeilemaan ja ihan näkemään käytännössä nuo puhtaustulokset. Myös mielenkiintoista on se, että teette mitä tahansa puhdistustoimenpidettä PRO-AQUAlla, niin aina huoneilmat puhdistuvat samalla – tulee suorastaan sateen jälkeinen puhdas ja raikas ilma kotiin.

Samalla saatte konkreettisesti etuja tästä maksuttomasta ja ilmaisesta tutustumisesta. Teemme vähintään 100 €:n edestä puhtautta ja saatte mahdollisuuden myös lahjoihin. Tässä vieressäni on yksi lahjamahdollisuuksista, airvenue -ilmanraikastin. Sen hinta on 275 €. Sen saa siis yhteistyöllä ilmaiseksi. Myös tuoksuöljyjä, kuten sitruuna, eucalyptus ja appelsiini, aitoja aromaattisia öljyjä, joita voi käyttää airvenue -ilmanraikastimessa ja PRO-AQUA -puhdistuslaitteessa.

Tuossa videon alapuolella on ”Tilaa ilmainen esittely” -nappi. Klikkaa siitä, täytä yhteystiedosi ja me olemme sinuun, teidän perheeseenne, yhteydessä. Kiitoksia!”

Tilaa ilmainen esittely