Luomassa hyvinvointia asiakkaillemme ja työntekijöillemme

Olemme PRO-AQUA -puhdistusjärjestelmän maahantuontiin ja suoramyyntiin erikoistunut yritys. Meillä on maahantuontisopimus saksalaisen PRO-AQUA Internationalin kanssa, joka on valmistanut PRO-AQUA -järjestelmää jo vuodesta 2001 lähtien.

Toimintamme kulmakiviä ovat nopea ja asiakasystävällinen palvelu, myyntiedustajiemme hyvä kouluttaminen, kannustava työyhteisö ja erinomainen yhteishenki sekä ensiluokkainen puhdistuslaitteisto, joka on tarkoitettu jokaiseen suomalaiseen kotiin.

Suomen Vahvimmat Platina 2011-2023. Yrityksemme on joka vuosi tuolla aikavälillä luokiteltu Suomen Vahvimpien yritysten joukkoon. Se tarkoittaa sitä, että olemme pitkäaikaisesti vakavarainen ja luotettava toimija, joka hoitaa asiansa hyvin. Meillä on hyvä taloudellinen tausta ja positiivinen maksukäyttäytyminen. Platina -luokkaan kuuluu noin 3.5 % kaikista suomalaisista yrityksistä, johon pääsee sillä perusteella, että on kolmena peräkkäisenä vuotena päässyt Suomen Vahvimpien joukkoon. Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatti on ollut käytössä vuodesta 2011.

"Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.”

Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijöitä meillä on ympäri Suomen.

» Yhteystiedot