Tilaa ilmainen esittely

VOITA 5 TÄHDEN ILLALLINEN RAKKAASI KANSSA!

Arjen sovittaminen yhteen voi olla hankalaa ja puoliso unohtuu… Nyt meillä on sinulle ratkaisu niin arjen pyörittämiseen (kodin siisteyteen) kuin rakkaus elämääsikin! Pääset osallistumaan arvontaan varaamalla ajan ilmaiseen ja maksuttomaan PRO-AQUA -esittelyyn, jossa sinä nappaat itsellesi samalla yli 100 euron arvoiset edut! Arvomme joka kuukausi onnellisen voittajan, joten toimi nopeasti ja saatat olla rakkaasi kanssa illallisella jo lähiaikoina! PRO-AQUA tuo ylellisyyttä huoneilmaan, jotta voit jatkaa hemmottelua myös kotonasi! OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

Puhtaus on puoli ruokaa

Puhtaassa kodissa asuu hyvä mieli ja PRO-AQUA. Tunne puhtaudesta on läsnä koko kodissa. Kodin puhtaus ja terveelliset olosuhteet luovat pohjan myös mielen hyvinvoinnille.  Puhtaassa kodissa on miellyttävää olla ja sinne on mukava kutsua myös vieraita. Puhtaus luo turvallisuuden tunnetta koko perheen osalta – se on hyvä pohja terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiselle. PRO-AQUA mahdollistaa parhaan mahdollisen puhtauden kodin kaikille asukkaille. PRO-AQUA on arvovalinta, kun haluat karsia turhaa kulutusta ja panostaa sen sijaan omaan sekä perheesi kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

Ilman puhtaus on pintojen puhtautta

PRO-AQUAlla voit tehdä puhtaasta ilmasta vieläkin miellyttävämpää lisäämällä sen säiliöön hoitavaa suolaa, tuoksuvia eteerisiä öljyjä tai jääpaloja viilentämään helteen kohottamaa huonelämpötilaa. Suolapitoisen ilman terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosisatojen ajan, ja siitä on todetusti hyötyä esimerkiksi astman ja ihosairauksien hoidossa. Kun PRO-AQUAn säiliöön lisätään suolaa, saadaan suolahoito toteutettua helposti kotioloissa. Tuloksena ovat pirteämpi olo, ihon puhdistuminen ja hengityselimistön oireiden väheneminen.

Vinkki flunssan torjuntaan: Monet tuntevat flunssan tulon kehossaan jo ennakkoon vetämättömänä olona ja kirvelynä kurkussa. Ota PRO-AQUA avuksesi jo tässä vaiheessa!  Lisää vesisäiliöön merisuolaa ja eukalyptusta ja häädä flunssa tiehensä jo kättelyssä!

Varaa oma esittelyaikasi heti ja olet mukana 5 tähden illallisen arvonnassa. Osallistumisesi hyväksytään vain, jos varaat ajan viikon sisällä. Edellytämme myös puolison osallistumista esittelyyn. Toimi heti ja nautit elämästäsi jatkossa puhtaammassa PRO-AQUA -kodissasi!

Osallistu arvontaan