Tilaa ilmainen esittely

OLETKO JO TURHAAN ETSINYT SYYTÄ AINAISEEN VÄSYMKSEESI?

Olet ehkä selannut jo useammat tutkimukset läpi saamatta vastausta ja olet pikkuhiljaa alkanut jo menettää toivoasi. Oletko koskaan miettinyt, että nukkumapaikkasi ei ehkä olekaan niin puhdas kuin se voisi olla? Makuuhuoneen huoneilmaan ja etenkin vuodevaatteisiin voi kertyä suuria määriä hilsepölyä, bakteereja, sieniä ja mikrobeja, jotka voivat aiheuttaa nenän tukkoisuutta, jatkuvaa nuhaa ja aika usein myös painostavaa väsymystä. Ratkaisevaa oireiden kannalta onkin se, kuinka hyvin kodin ja vuoteen siisteydestä huolehditaan.

Kenen kanssa nukut?

Selvitä onko oireidesi syynä ”vain pölypunkkien vilinä sängyssäsi”! Hyvä uni on tärkeää ja sen yksi edellytys on puhdas ja raikas huoneilma sekä puhdas ja pölytön vuode. Vuodevaatteille on annettu käyttöikäsuosituksia: tyynyt 2 v, peitot ja petarit 5 v ja runkopatjat 10 v. Esimerkiksi käytetyssä tyynyssä voi pahimmillaan piillä parikymmentä erilaista sienilajia, joita pelkkä tyynyliinan vaihto ei riitä pitämään pinnan alla. PRO-AQUAlla säännöllisesti syväpuhdistettujen vuodevaatteiden ja patjojen käyttöikä tuplaantuu. PRO-AQUAlla puhdistat tehokkaasti ja säästät selvää rahaa!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on jopa 99,99995%. Sängyn syväpuhdistuksessa PRO-AQUAlla puhdistetaan patjat, petarit, tyynyt ja peitot tehokkaasti ja nopeasti. Voit tehostaa puhdistuksen vielä vakumoimalla vuodevaatteet. Säästyt ylimääräiseltä kantamiselta ja saat sijattua vuoteen valmiiksi saman tien.

Varaa ilmainen esittelysi TÄSTÄ ja heräät hyvin nukutun yön jälkeen seuraava päivänä pirteänä!

Lue asiakkaamme Voitto Aittolan kokemuksia PRO-AQUAsta tästä.

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tilaa ilmainen esittely