Tilaa ilmainen esittely

SUURPERHE OPETTAA ORGANISOINTIKYKYJÄ!

Suurperheen vanhempien elämä on usein pitkälti aikatauluttamista. Elämä tapahtuu kellon mukaan ja silloin on mentävä eikä meinattava ja lankoja tuntuu hetkittäin olevan liikaa. Vastuu painaa päälle… Välillä voi olla lievästi sanottuna stressaantunut olo. Suurperheissä puhdistuksen määrä on myös suurempi. Jos haluat korkeaa laatua ja tehokkuutta, tutustu PRO-AQUAan jo tänään!

Toki lapset kasvavat ja voivat kukin osaltaan olla mukana kodin arjen pyörittämisessä. Silti jatkuva siivoaminen, pyykkääminen, ruuanlaitto ja kaupassa käynti on toinen juttu!!!! Kun perhe on iso, myös menot ovat isot. Aina saa olla ostamassa pesuaineita ja uusimassa milloin mitäkin. Entäpä jos olisi keino, jolla voisi syväpuhdistaa esimerkiksi patjat ja matot? Silloin niiden käyttöikä pitenisi ja samalla ne saataisiin pidettyä puhtaana ilman turhia kemikaaleja. Meillä on vastaus tähän ongelmaan – PRO-AQUA!  Sinulla on nyt mahdollisuus saada kotiisi ilmainen ja maksuton koko kodin syväpuhdistus ja raikastus -esittely aisteja hellivällä aromaterapialla.

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti.  Nerokas toimintaperiaate ei jätä mahdollisuuksia pölylle ja lialle. PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on yksinkertainen, mutta samalla erittäin tehokas. Pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön, josta ne on helppo kaataa veden mukana WC-pönttöön. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas.

Pysäytä stressisi TÄSTÄ ja varmista, onko PRO-AQUA perheesi puuttuva palanen! Ota aikaa itsellesi ja hemmottele samalla koko perhettä. Esittelyssä jokainen perheenjäsen pääsee halutessaan testaamaan PRO-AQUAa käytännössä. Samalla siivouskärpänen voi puraista ja jatkossa saatkin koko perheen osallistumaan enemmän kodin puhtaanapitoon!

ÄLÄ missaa tätä mahdollisuutta, vaan toimi heti!

Tilaa ilmainen esittely