Tilaa ilmainen esittely

SATEEN JÄLKEINEN ULKOILMAN RAIKKAUS KOTIISI!

Jopa viidennes suomalaisista saa keväisin oireita siitepölyistä. Eniten siitepölyä on ilmassa keskipäivällä ja lämpimällä säällä. Näinä aikoina kannattaa välttää pyykkien kuivattamista ulkona tai vuodevaatteiden ja mattojen tuulettamista. PRO-AQUAlla voit puhdistaa kodin tekstiilit sisätiloissa tehokkaasti syväpuhtaaksi ilman, että niitä tarvitsee viedä tuulettamista varten ulos lainkaan. Lisäksi PRO-AQUA puhdistaa sisään kantautuneen siitepölyn huoneilmasta.

Mitä yhteistä on PRO-AQUAlla ja nenäkannulla?

Siitepölyallergikkojen oireita helpottaa usein nenäkannulla huuhtelu, jolloin suolapitoinen vesi huuhtoo nenäontelot. PRO-AQUA tekee käytännössä saman huoneilmalle. Suolan avulla terveysvaikutuksia voidaan vielä tehostaa. PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on jopa 99,99995%. PRO-AQUA toimii ilmanpuhdistuslaitteena, joka pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä.

Koko huoneilma kulkee laitteen läpi ja laite sitoo pölyn sekä epäpuhtaudet vesisäiliöön. Tilalle tulee puhdasta, kosteutettua ilmaa, jota on virkistävää ja terveellistä hengittää – kuin sateen jälkeen ulkona. PRO-AQUAlla syväpuhdistetaan koko sänky tehokkaasti ja nopeasti. Voit tehostaa puhdistuksen vielä vakumoimalla vuodevaatteet.

Tee keväästä ihanaa ja nauti elämästä!

Varaa aika ilmaiseen PRO-AQUA -esittelyyn kotiisi TÄSTÄ ja koet, kuinka olosi helpottuu! Selätä siitepölyt kotonasi ja suuntaa katseesi kohti terveellisempää elämää. Lupaamme, että tulet yllättymään, mihin kaikkeen muuhunkin PRO-AQUA pystyy!

Lue asiakkaidemme kokemuksia tästä.

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tilaa ilmainen esittely