Tilaa ilmainen esittely

HELPOTUSTA ARKEEN

Onko kodin puhtaus sinulle tärkeää? Haluatko voida hyvin ja ylläpitää terveyttäsi? Koetko voimiesi vähentyneen ja kolotuksia on siellä ja täällä? Oletko alkanut miettiä ja pelätä tulevaisuuden tuomia haasteita kotona pärjäämiseen liittyen? Onko kodin puhtaudesta huolehtiminen tullut pikkuhiljaa hankalaksi ja olet jo ehkä miettinyt hankkivasi siivousapua? Entäpä jos voisi olla helpompi tapa ylläpitää kodin puhtautta?

PRO-AQUA on ratkaisu, joka tuo helpotusta arkeen. PRO-AQUAlla saat kodistasi puhtaan helposti, kevyesti ja tehokkaasti terveyttä edistäen ja luontoa säästäen. Varaa aika omaan tilannekartoitukseen ja samalla pääset kokemaan PRO-AQUAn helppouden ja tehokkuuden. Varaa oma esittelysi TÄSTÄ  ja tutustu PRO-AQUAan kotonasi.

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan eli kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön, mistä ne on helppo kaataa siivoamisen jälkeen viemäriin. Näin laite on puhdas joka kerta aloittaessasi siivoamisen. Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa kaikki kodin kovat ja pehmeät pinnat tehokkaasti. PRO-AQUA myös pesee ilmaa luonnollisella menetelmällä, jossa koko huoneilma kulkee laitteen läpi. Ilmassa oleva pöly sekä muut epäpuhtaudet jäävät säiliöön ja tilalle tulee kosteutettua, raikasta ja terveellistä ilmaa. Kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas ja raikas.

Tulemme mielellämme näyttämään sinulle käytännössä, miten PRO-AQUA toimii ja puhdistaa juuri sinun kotiasi! Pääset esittelyn aikana itse testaamaan PRO-AQUAa omassa kodissasi eri puhdistuskohteisiin opastetusti. Esittely ei maksa eikä velvoita mihinkään, päinvastoin hyödyt siitä! Lisäksi saat mahdollisuuden lahjoihin!

Tilaa ilmainen esittely