Tilaa ilmainen esittely

TUULETA IKKUNAT KIINNI

Happea on saatava ja ilman vaihduttava välillä myös sisätiloissa. Entä, jos ilma ulkona on sellaista, että et voi tuulettaa? Mitäpä, jos saisit sateen jälkeisen raikkauden ja puhtauden omaan kotiisi? Lue lisää, kuinka se onnistuu PRO-AQUAlla!Raikkaan puhdasta, kosteutettua huoneilmaa

PRO-AQUA ei päästä siivottaessa huoneilmaan lainkaan hiukkasia, pölyä tai hajuja. Sen sijaan se puhdistaa ilmaa poistaen siitä epäpuhtaudet ja kosteuttaen sen samalla miellyttäväksi hengittää. Perinteisiin pölynimureihin verrattuna PRO-AQUAn selkein etu on se, että laite ei huononna huoneilmaa, vaan päinvastoin parantaa sitä entisestään. PRO-AQUA pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä. Kun huoneilma kulkee laitteen läpi, laite sitoo siitä kaiken pölyn ja epäpuhtaudet vesisäiliöön. Tilalle tulee raikasta ja kosteutettua, sähköisesti varauksetonta ilmaa.

Lisää PRO-AQUAn vesisäiliöön suolaa, niin saat kotiisi suolapitoisen ilman terveysvaikutukset. Suolahoito voi tuoda apua hengityselimistön vaivoihin sekä iho-ongelmiin, ja samalla se piristää oloa kokonaisvaltaisesti. Suolahoitoa voit tehdä perinteisen viikkosiivouksen ohessa tai ilmanpesun yhteydessä. Kätevää, eikö totta?

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on 99,99995 %. Kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön, mistä ne on helppo kaataa siivoamisen jälkeen viemäriin. Näin laite on puhdas joka kerta aloittaessasi siivoamisen.

Tulemme mielellämme näyttämään sinulle käytännössä, miten PRO-AQUA toimii ja puhdistaa juuri sinun kotiasi! Esittely ei maksa eikä velvoita mihinkään, päinvastoin hyödyt siitä! Jos päätät ostaa PRO-AQUAn, saat sen heti käyttöösi. Pääset esittelyn aikana myös itse testaamaan PRO-AQUAa omassa kodissasi. Lisäksi saat mahdollisuuden lahjoihin – arvo jopa 275 €!

Varaa kotiisi ilmainen esittely TÄSTÄ ja koe vaikutukset itse! Eron huomaat heti!

Tilaa ilmainen esittely