Tilaa ilmainen esittely

RUUHKAVUODET

Ihana elämä – paljon on saavutettu ja paljon on vielä edessä. Työ, perhe, lapset ja vapaa-aika vievät kaikki energiaa ja aikaa – elämä on ruuhkautunut ja päivät pitää aikatauluttaa. Tiedät sen tunteen, kun ei aina tiedä miten saisi enemmän tunteja vuorokauteen! Nyt tarvitaan kelloon aikaa lisää!!! Mikä neuvoksi?

PRO-AQUAlla on tarjota sinulle loistava ratkaisu, jonka mielellämme tulemme näyttämään kotiinne. Esittely on ilmainen eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. Kokeile jotain ihan uutta ja oivalla, kuinka voit säästää aikaa ja energiaa kodin puhtaanapidosta johonkin muuhun. Samalla pääsette koko perhe kokemaan yhdessä, miten arkisesta siivoamisesta siirrytään mielekkääseen puhdistamiseen. Pääset eteenpäin TÄSTÄ  – Toimi heti!

Kotisi on linnasi


Haluatko kodin, joka on puhdas ja jossa on raikas ilma? Haluatko samalla säästää kallista aikaasi puurtamatta kieli vyön alla? Kukapa ei haluaisi nauttia elämästä ja puhtaasta kodista! Mitä jos puolittaisit puhdistukseen käytetyn ajan! Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti. 

Nerokas toimintaperiaate ei jätä mahdollisuuksia pölylle ja lialle. PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on yksinkertainen, mutta samalla erittäin tehokas. Pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön, josta ne on helppo kaataa veden mukana WC-pönttöön. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas. Jatkossa koko perhe voi ja haluaa osallistua, sillä PRO-AQUAn käyttäminen on helppoa ja palkitsevaa – lapsikin sen osaa!

Kulutusta kestävä laite on ekologinen hankinta ja pidentää samalla myös muiden kodin varusteiden käyttöikää. PRO-AQUA PITÄÄ KOKEA ITSE! Varaa aikasi ilmaiseen esittelyyn ja saat samalla yli 100€ arvoisen syväpuhdistuksen kotiisi maksutta!

PRO-AQUA – ainoa mitä kotisi puhtaanapitoon todella tarvitset!

Tilaa ilmainen esittely