Merkityksellisyys on kaiken lähtökohta

Uusi Työ 360 teki tutkimuksen, jossa mikä ihmisiä motivoi työssä eniten. Huimat 66 % vastasi, että se on työn merkityksellisyys. Taakse jäivät tutut tekijät kuten palkkaus, yhteisöllisyys ja autonomian tunne. Mutta mitä on merkityksellisyys?

Meille PRO-AQUAlla työn merkityksellisyys tarkoittaa monta asiaa.

  • Sinä olet tärkeä – ihmisenä. Ilman sinua emme pystyisi onnistumaan yhdessä. Sinä, sinun riittävä osaamisesi ja hyvinvointisi ovat toiminnan kulmakiviä.
  • Sinä koet tekemäsi työn aidosti tärkeänä. Autat suomalaisia voimaan paremmin, pitämään rakkaat kotinsa aidosti puhtaina ja vapauttamaan aikaa sekä rahaa elämästä nauttimiseen.
  • Sinä näet tämän hetken ja roolisi osana matkaasi – on se sitten lopullinen päämääräsi, tai askel, joka valmistaa sinua seuraavaan polkuun ja vie sinut lähemmäksi lopullista päämääräsi.

Tämän takia haluamme, että kaikki työntekijämme ovat osa PRO-AQUA-perhettä. Perheenä kunnioitamme asiakkaitamme, itseämme ja kollegoitamme sekä myytävää tuotettamme. Tavoittelemme win-win-tilanteita kaikille, asiakkaille hyvinvointia, sinulle miellyttävän työn, työyhteisölle turvalliset ja kannustavat olosuhteet sekä tuotteellemme ja valmistajallemme vakuuttavan maahantuojan, jonka kanssa on kannattavaa jatkaa yhteistyötä.

Toimitusjohtajamme Jouni Koukkari näkee oman työnsä, oman matkansa ja merkityksen kokemuksensa näin:

  1. Minä koen tekeväni sitä, mitä minut on kutsuttu tänne maan päälle tekemään
  2. Käyn täysillä läpi sen polun, joka minulle on määrätty ja annettu. Kuljen sen polun 100 %:sesti, aina loppuun saakka.
  3. Kun olen käynyt läpi oman polkuni vaiheet 1 ja 2, tehtäväni on kouluttaa ja valmentaa muita saavuttamaan kaksi ensimmäistä kohtaa.

Haluamme auttaa myös sinua kasvamaan ihmisenä. Siksi meille on erityisen tärkeää, että mahdollistamme sisäiset kasvupolut. Meillä voit kehittyä myyjästä tai ajanvaraajasta tiimivetäjäksi, ja aina aluetoimiston johtajaksi saakka. Pidämme lahjakkaista työntekijöistämme kiinni, ja tarjoamme koulutusta ja ohjausta, jotta voit saavuttaa haluamasi tehtävänkuvan. Ja kun saavutat sen, on sinun tehtäväsi auttaa muita saavuttamaan tavoitteensa.

Jos olet valmis tulemaan mukaan polullemme, tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille jo tänään!