Meille töihin:

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Tutustu niihin ja lähetä rohkeasti hakemus!

Haemme joukkoomme innostuneita ihmisiä

Olemme suomalainen perheyritys, joka maahantuo ja myy PRO-AQUA -ilman- ja huoneenpuhdistusjärjestelmää. Toimimme valtakunnallisesti, ja meillä on asiakkaita sekä työntekijöitä ympäri Suomen. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa. Olemme kasvava ja kehittyvä yritys. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 2 M€, ja työllistämme yli 35 PRO-AQUA-lähettilästä.

Tilaa ilmainen esittely kotiisi, niin saat parhaimman kuvan työstä ja myytävästä tuotteesta!

Tilaa ilmainen esittely

Pääkaupunkiseutu

Ajanvaraaja

Tehtävänkuvaasi kuuluu esittelyaikojen varaaminen myyntiedustajillemme. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse, kerrot PRO-AQUAsta ja sovit esittelyajan. Kirjaat esittelyt järjestelmiin ja päivität asiakkaan yhteystiedot. Lisäksi pidät yhteyttä myyntiedustajiimme. Työsi on tärkeää – onnistumme yhdessä!

Lue lisää ja hae tehtävään

Pääkaupunkiseutu

Ajanvaraustiimin vetäjä

Etsimme ajanvaraustiimin vetäjää, johtajaa. Tehtävänkuvaasi kuuluvat ajanvaraajien rekrytointi, koulutus, valmennus ja motivointi. Mikäli sinulla on kokemusta call centereiden johtamisesta ja/tai olet ihmisten johtamisen tunneälyllä, omalla esimerkillä ja energisellä otteella varustettu liideri ja manageri, tartu tilaisuuteen! Positiivinen asenteesi ja oma ajanvaraustyön esimerkkisi luovat tiimillesi uskoa onnistumiseen ja menestymiseen PRO-AQUA -ajanvaraustyössä!

Lue lisää ja hae tehtävään

Koko Suomi

Myyntiedustaja

Työtehtäviisi kuuluu myyntiesittelyjen pitäminen asiakkaiden kodeissa ja yrityksissä, sillä haluamme asiakkaidemme näkevän omassa ympäristössään, mihin PRO-AQUA pystyy. Hoidat omia asiakassuhteitasi ja opastat asiakkaita tuotteen käytössä tarvittaessa. Esittelyjen välillä varaat itsellesi esittelyaikoja ja kalenteroit asiakkaidemme sekä ajanvaraustiimimme varaamia esittelyjä itsellesi. Työ sisältää kauppa- ja rahoitussopimusten tekemistä ja kirjaamista järjestelmiin sekä raportointia.

Lue lisää ja hae tehtävään

Koko Suomi

Myyntitiimin johtaja

Etsimme myyntitiimin rakentajia ja johtajia kaikkialta Suomesta. Tehtävänkuvaasi kuuluu oman myyntityön ohella myyntiedustajien rekrytointi, koulutus, valmennus ja motivointi. Mikäli sinulla on kokemusta suoramyynnistä ja suoramyynnin johtamisesta kuluttajille, tartu tilaisuuteen! Positiivinen asenteesi ja oma myyntiesimerkkisi luovat tiimillesi uskoa onnistumiseen ja menestymiseen PRO-AQUA-myyntityössä! Tarjoamme sinulle valmiin koulutusmateriaalin sekä urapolun johtajuuteen.

Lue lisää ja hae tehtävään

Jäikö jokin asia epäselväksi?

Lähetä meille viestiä!

Ota meihin yhteyttä jättämällä viesti lomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lähetä viesti asiakaspalveluumme