Tule meille töihin!

Motivoivaa työtä hyvässä porukassa, osa-aikaisesti tai täyspäiväisesti – sinä päätät.

Lue lisää

meille töihin:

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Tutustu niihin ja lähetä rohkeasti hakemus!

Haemme joukkoomme innostuneita ihmisiä

Olemme suomalainen perheyritys, joka maahantuo ja myy PRO-AQUA -ilman- ja huoneenpuhdistusjärjestelmää. Toimimme valtakunnallisesti, ja meillä on asiakkaita sekä työntekijöitä ympäri Suomen. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa. Olemme kasvava ja kehittyvä yritys. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 2 M€, ja työllistämme yli 35 PRO-AQUA-lähettilästä.

Koko Suomi

Myyntitiimin johtaja

Etsimme myyntitiimin rakentajia ja johtajia kaikkialta Suomesta. Tehtävänkuvaasi kuuluvat myyjien ja myyntiedustajien rekrytointi, koulutus, valmennus ja motivointi. Mikäli sinulla on kokemusta suoramyynnistä ja suoramyynnin johtamisesta kuluttajille, tartu tilaisuuteen! Positiivinen asenteesi ja oma myyntiesimerkkisi luovat tiimillesi uskoa onnistumiseen ja menestymiseen PRO-AQUA-myyntityössä!

Lue lisää ja hae tehtävään

Pääkaupunkiseutu

Ajanvaraaja

Tehtävänkuvaasi kuuluu esittelyaikojen varaaminen myyntiedustajillemme. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse, kerrot PRO-AQUAsta ja sovit esittelyajan. Kirjaat esittelyt järjestelmiin ja päivität asiakkaan yhteystiedot. Lisäksi pidät yhteyttä myyntiedustajiimme. Työsi on tärkeää: ahkera ja osaava ajanvaraaja palkitsee sinua ja myyntiedustajaa – onnistumme yhdessä!

Lue lisää ja hae tehtävään

Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomi

Myyjä ja myyntipäällikkö

Työtehtäviisi kuuluu myyntiesittelyjen pitäminen asiakkaiden kodeissa ja yrityksissä, sillä haluamme asiakkaidemme näkevän omassa ympäristössään, mihin PRO-AQUA pystyy. Hoidat omia asiakassuhteitasi ja opastat asiakkaita tuotteen käytössä tarvittaessa. Esittelyjen välillä varaat itsellesi esittelyaikoja ja kalenteroit asiakkaidemme sekä ajanvaraustiimimme varaamia esittelyjä itsellesi. Työ sisältää kauppa- ja rahoitussopimusten tekemistä ja kirjaamista järjestelmiin sekä raportointia.

Lue lisää ja hae tehtävään

Pääkaupunkiseutu

Ajanvaraustiimin vetäjä

Etsimme ajanvaraustiimin vetäjää, johtajaa. Tehtävänkuvaasi kuuluvat ajanvaraajien rekrytointi, koulutus, valmennus ja motivointi. Mikäli sinulla on kokemusta call centereiden johtamisesta ja/tai olet ihmisten johtamisen tunneälyllä, omalla esimerkillä ja energisellä otteella varustettu liideri ja manageri, tartu tilaisuuteen! Positiivinen asenteesi ja oma ajanvaraustyön esimerkkisi luovat tiimillesi uskoa onnistumiseen ja menestymiseen PRO-AQUA -ajanvaraustyössä!

Lue lisää ja hae tehtävään

Pääkaupunkiseutu

Myynti- ja talousassistentti

"Pystyn itsenäiseen työskentelyyn, olen joustava, opettelen työtehtäväni tarvittaessa vaikka työn ulkopuolella, heittäydyn tilanteisiin ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, kestän tulos- ja aikataulupaineita, osaan suunnitella, projektoida ja priorisoida samanaikaisesti eteneviä tehtäviä, rakennan yhteishenkeä ja assistenttina olen valmis avustamaan moninaisissa päivittäisissä tehtävissä!"

Lue lisää ja hae tehtävään

Pääkaupunkiseutu

Huoltomies

Haemme huoltomiestä ensin osa-aikaiseen työhön. Kun olet osoittanut nopeaa ja laadukasta huolto- ja puhdistustyötä, palvellut asiakkaita erinomaisesti sekä myynyt lisä- ja oheistarvikkeita asiakaspalvelutilanteessa, uudistanut huoltotilamme ja välineemme ammattimaiseen kuntoon, niin sinä saatat olla Etelä-Suomen alueen palveluauton vastaava moninaisella osaamisellasi!

Lue lisää ja hae tehtävään

Jäikö jokin asia epäselväksi?

Lähetä meille viestiä!

Ota meihin yhteyttä jättämällä viesti lomakkeen kautta, niin vastaamme teille mahdollisimman nopeasti.

Lähetä meille viesti