Motivoivaa työtä täyspäiväisesti ja osa-aikaisesti

Meillä on tarjota töitä myyjille, myyntiedustajille, tiiminjohtajille, ajanvaraajille ja yrittäjille. Työllistämme sinut omaan ajanvaraustiimiimme tai myyntiimme. Vaihtoehtoisesti voit toimia myös yrittäjänä.

Meillä sinun on mahdollista työskennellä joustavasti – yrittäjänä ja työntekijänä, täyspäiväisesti tai osa-aikaisesti. Sinun ei tarvitse olla valmis työntekijä, sillä meille on tärkeää kouluttaa sinut toimimaan PRO-AQUA -perheen periaatteiden mukaisesti – laadukkaasti ja asiakasta kunnioittaen.

Vakaan työsuhteen ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme ennen kaikkea työllesi merkityksen – olemme tekemässä terveempää, puhtaampaa ja hyvinvoivampaa Suomea. Moni aloittaa osa-aikaisena, mutta päätyy siirtymään kokonaan PRO-AQUAn pariin. Eikä se meistä ole mikään ihme, onhan meillä poskettoman hyvä yhteishenki. Tule sinäkin mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan, mitä mahdollisuuksia meillä on juuri sinulle tarjota!

Katso avoimet työpaikat tai lue työntekijöidemme kokemuksia.

Avoimet työpaikat Kokemuksia Töihin.fi

RekryKoulutuksella tai palkkatuella töihin – työnteko kannattaa aina!

Onko aika vaihtaa alaa? Oletko ollut jo pitkään työttömänä? Haluamme auttaa ihmisiä löytämään ja ottamaan käyttöön oman potentiaalinsa. Siksi tarjoamme yhteistyössä TE-keskusten kanssa myös mahdollisuuden RekryKoulutukseen ja palkkatukeen.

RekryKoulutus tarkoittaa, että koulutuksen ja työssäoppimisen kautta saat pätevyyden ajanvaraukseen tai myyjäksi. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät meille!

Palkkatuen kautta sinulla on mahdollisuus kokeilla, olisiko myyntityö tai ajanvaraustyö mahdollisesti uusi ammattisi. Kysy lisää TE-toimistostasi.