Kahdeksan vuotta sitten menin piipahtamaan ystäväni luona yllätyskäynnillä. Pihalla oli outo auto, joten jäin pihalle ja ajattelin, että hänellä on muita vieraita. Päätin lähteä kotiin, mutta samassa ystäväni tuli portaille ja kertoi, että hänellä on esittelijä käynnillä. Hän sai minut houkuteltua sisälle, vaikka mielessäni kyllä ajattelin, että minä en ala ostaa mitään. Esittely oli jo lopussa, joten ihan kaikkea en nähnyt, mutta hän halusi tulla meille kotiin esittelemään. Vähän kyllä vastustelin, mutta annoin kuitenkin luvan tulla. Siitä käynnistä alkoi yhteistyö PRO-AQUAn kanssa. Ja täytyy sanoa, että päivääkään en ole ostoa katunut!

Kotimme on vuonna 1942 rakennettu hirsitalo, useaan otteeseen remontoitu. Vanha pirtti on edelleen hirsipinnalla. Kodissamme on neliöitä n. 250 ja meillä on iso perhe; kaksi lapsista on astmaatikkoja. Olen ahkera siivooja ja imuri on ollut jokapäiväisessä käytössä. Ennen PRO-AQUAn hankkimista minusta tuntui, että joka toinen vuosi sai hankkia uuden imurin, koska jokin paikka aina hajosi kovassa käytössä. Yksi syy PRO-AQUAn hankkimiseen olikin, että toivoin sen kestävän kauemmin kuin kaksi vuotta. Se toive on toteutunut, kahdeksan vuotta on täynnä!

Hirsipirtin siivous on helpottunut kovasti. On helppoa ja tehokasta imuroida PRO-AQUAlla seinät ja tarvittaessa puhaltaa pienet hirrenkolot ja kattoparrujen raot puhtaaksi ja sitten jättää kone käyntiin puhdistamaan ilmaa.

Viikkosiivousten yhteydessä on helppoa imuroida myös pölyt, kun suutin ei imaise liinoja itseensä. Kun laitetta on käyttänyt vuosia säännöllisesti niin huomaa selvästi, kuinka pölyn määrä on vähentynyt. Tehokkaan suodattimen ansiosta sisäilma on raikasta, eikä pöly jää leijailemaan huoneeseen – astmaatikkojen oireetkin ovat vähentyneet. Kun poistan leivinuunista ja hellauunista tuhkat, niin laitan PRO-AQUAn viereeni käyntiin imemään tuhkapölyä ja puhdistamaan ilmaa.

Patjat saa hyvin syväpuhdistettua PRO-AQUAlla. Se helpottaa kovasti arkea, kun niitä ei enää tarvitse raahata pihalle tomutettaviksi. Autonpenkkien pesu sujuu kätevästi pesuria käyttäen. Nukkamatotkin saa tehokkaasti sähköharjalla pölyttömiksi.

Mielestäni parasta PRO-AQUAssa on sen tehokkuus ihan perussiivouksissa. Ja tietenkin laitteen kestävyys kovassa käytössä. Rakensimme vuosi sitten samaan pihapiiriin uuden talon, jossa tällä hetkellä asuu pojan perhe. En halunnut sinne keskuspölynimuria – minun valintani on PRO-AQUA. Vuosien käytön jälkeen olen vakuuttunut sen tehokkuudesta. Suosittelen lämpimästi!

Tuula-Riitta Hyry, Hyryntie 30, 95130 Hyryoja, 0400 297 499, tupu.hyry@luukku.com