Tutustuin PRO-AQUAan siskoni kautta, joka oli juuri hankkinut laitteen ja suositteli sitä meidänkin perheellemme. Hankin ensimmäisen PRO-AQUAni noin 7 vuotta sitten, vuoden 2010 alussa. Toisen koneen ostin 2 vuotta sitten, jolloin jätin vanhan koneen yrityksemme käyttöön.

Ostopäätökseen vaikutti PRO-AQUAn esittely. Se, kuinka paljon likaa esimerkiksi matosta lähti. Myyjä oli ennestään minulle tuttu, ja luotin häneen.

Asumme omakotitalossa, kotona asuu 11 henkeä. Sähköalan yrityksellämme on useita pakettiautoja, joiden sisätilojen puhdistus kalkkipölystä on haasteellista. Siihen olen käyttänyt vanhempaa konettamme.

Käytän PRO-AQUAa perusimurointiin ja ilman puhdistukseen. Vakumoin petivaatteita, tamppaan mattoja ja sohvia, pesen mattoja ja tietysti suursiivouksessa imuroin talosta katot ja seinät. Imuroin myös valaisimet, koriste-esineiden pinnat, verhot ja hyllyt.

PRO-AQUA helpottaa esimerkiksi vuoteiden ja mattojen perusteellisen puhdistuksen tekemistä. Pölyjen pyyhkimisen/imuroinnin tarve on vähentynyt, kun imuroi ne jo ilmasta.

Parasta PRO-AQUAssa on se, kun näkee työn tuloksen! Myös mattojen kirkastuminen tamppauksen myötä yllättää aina.

Olen saanut apua myyjältä lähinnä käytön opastuksessa. Ei aina muistakaan, mihin kaikkeen laitetta voisi käyttää, jos käyttää vaan niin kuin ennenkin.

Suosittelisin laitetta ihan jokaiseen talouteen. Erityisesti lapsi- ja eläinperheisiin sekä allergiaperheisiin. Hinta on kallis, kun vertaa normaaleihin imureihin, mutta ei laitetta voi muutenkaan verrata tavallisiin imureihin, koska PRO-AQUA on paljon monikäyttöisempi ja työn jälki on aivan eri luokkaa.

Tiina Tofferi, Katrinkatu 6, 95450 Tornio, 040 7559423, toftiina@kotiportti.fi