Tutustuin PRO-AQUAan siskon tuttavan kautta kesällä 2010. PRO-AQUA on ollut meillä käytössä 6 v 6 kk.

Se, mitä sängystä löytyi, ja kuinka matot ja sohvat sai helposti täysin puhtaaksi vakuutti meidät ostamaan PRO-AQUAn.

Perheeseemme kuuluu kolme astmaatikkoa ja eläinallergikko. Tämän ilmanpuhdistimen/imurin/pesurin oston jälkeen allergiaoireet ovat hävinneet ja kahdelta tytöltä on saatu purettua vahvat inhaloitavat kortisoni-astmalääkkeet pois. Atopiaiho tytöiltä on myös parantunut ja yöunien laatu kohentunut.

Vaikka olemme astmaatikko- ja allergiaperhe, niin meillä on kaksi koiraa, joiden turkit harjaamme PRO-AQUAan kuuluvalla eläinsuulakkeella. Koirat nauttivat, eikä niitä harjattaessa tule allergisia reaktioita!

Aikaisemmin käytin karkeaa ruususuolaa ilman pesemisessä – nykyisin puhdistan huoneilman pelkällä puhtaalla vedellä. Auton penkit puhdistuvat hyvin sekä matot talvisaikaankin pesurin avulla.

Käytän moottoroitua suulaketta tai luonnonharjassuulaketta 2 krt viikossa tai useammin tarpeesta riippuen. Vuodevaatteet käytämme vakuumissa 1 krt viikossa, jonka jälkeen ne imuroidaan sähkömoottorisuulakkeella – tämän käsittelyn jälkeen vuodevaatteet tuoksuvat hyviltä. PRO-AQUAn pehmeällä pölyharjalla puhdistan taulut ja kattolamput.

Laitteeseen kuuluva pesuriosa, painehuuhtelulaite, on kovassa käytössä. Meillä on puu- ja sähkölämmitys, joten nokea kerääntyy seiniin ja lattiapintoihin. Pesen pesurilla seinät ja katon keittiöstä 3 krt vuodessa sekä vanhan muovimaton lattiassa, joka tulee todella puhtaaksi. Pesemiseen ei tarvitse käyttää edes paljon aikaa.

Vuonna 2014 vanhassa talossamme tapahtui iso vahinko. Viemäriputkiston paskat tuli käytännössä sisätiloihin – ampui WC-pöntöstä pitkin seiniä ja kattoja. Näitten ongelmien siivoamisen hoidimme PRO-AQUAlla. Kun taloamme peruskorjattiin puolen vuoden ajan, niin puhdistimme huoneilmaa PRO-AQUAlla päivittäin.

PRO-AQUAlle löytyy käyttöä vaikka kuinka paljon. Siivoamiseen menee vähemmän aikaa ja lasten kanssa oloon jää enemmän aikaa. En ottaisi enää takaisin vanhaa pölypussi-imuria.
Palvelu on ollut todella hyvää. Kun olen soittanut, niin aina on vastattu. Laitteemme oli myös huollossa, joka hoidettiin hienosti ja nopeasti.

Suosittelen kaikille PRO-AQUAA – ilman sitä en voisi elää!

Siw Rönnqvist, Kekintie 4, 05830 Hyvinkää, eukonkellukka5@gmail.com