Hankin PRO-AQUAn vuonna 2008. Tätini oli jälleenmyyjänä ja hänen kauttaan tutustuin laitteeseen. PRO-AQUAssa vakuutti ennen kaikkea sen monipuolisuus ja tehokkuus.

PRO-AQUA oli tärkein ostokseni perustaessani oman siivousyrityksen. Olemme erikoistuneet allergiasiivoukseen. Asiakkainani on kotitalouksia, joissa käyn siivoamassa yleensä kahden viikon välein tai kerran kuussa.

Käytän PRO-AQUAa monipuolisesti tekstiilien pesuun, vuodevaatteiden, patjojen ja tekstiilien vakumointiin, pölyjen puhaltamiseen, tamppaukseen sekä sänkyjen ja tekstiilien imurointiin. Useissa kohteissamme on lemmikkieläimiä ja astmaatikkoja, jolloin tarvitaan tavallista tehokkaampaa puhdistusta. Käytän PRO-AQUAa myös omassa kodissani lemmikkieläimistä lähtevän karvan ja pölyn imurointiin.

PRO-AQUA on helpottanut työtäni, koska mattoja ei tarvitse tampata erikseen ja pölyn määrä on vähentynyt. PRO-AQUAlla saamme helposti puhallettua pölyt pois huonekalujen alta ja pöly lähtee myös helpommin pois pyyhkimällä.

Parasta PRO-AQUAssa on oman kokemukseni mukaan mattojen puhtaus tamppauksen jälkeen sekä kotien puhdas tuoksu käyntimme jälkeen. Myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä työn tulokseen. Yllättävintä PRO-AQUAssa on ollut puhdistusteho – erityisesti se, kuinka puhtailta matot näyttävät tamppauksen jälkeen.

Olen ollut erittäin tyytyväinen PRO-AQUAn myyntihenkilöihin ja asiakaspalveluun. Toimitus on ollut nopeaa ja joustavaa, huolto toimii todella hyvin.

Suosittelen lämpimästi PRO-AQUAa. Myös asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä koneeseen ja sen tuomaan jälkeen. Eron siivouksen laadussa todella huomaa! PRO-AQUAn hyvän puhdistustehon vuoksi suosittelen sitä erityisesti astmaatikoille ja allergikoille. Puhdas koti, parempi mieli 🙂

Sari Turunen, yrittäjä
Siivouspalvelu Nide
Vatatie 12, 81280 Uimaharju, 040 483 9860, siivouspalvelunide@gmail.com