Tutustuin alun perin PRO-AQUAan, kun etsin netistä laadukasta imuria yritykseni käyttöön. Laite on ollut minulla käytössä nyt seitsemän vuoden ajan ja meillä on käytössä yhteensä seitsemän imuria.

Yrityksemme ydinosaamista on tarjota asiakkaillemme korkealuokkaisia kotisiivouksia. Saavuttaaksemme lopputuloksen, johon asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä, tarvitsemme parhaat mahdolliset työvälineet.

Asiakkaamme ovat pääasiassa kotitalouksia ja monet heistä kärsivät allergioista tai astmasta. Käytämme PRO-AQUAa kodin eri pintojen imurointiin, lattioiden pesuun, sohvien syväpuhdistukseen, vuodevaatteiden vakumointiin ja ilmanpuhdistukseen. PRO-AQUA on helpottanut työtämme, koska pystymme tekemään monet toiminnot yhdellä laitteella.

PRO-AQUA on meillä käytössä myös kotona. Meillä ei varsinaisesti ole muita erityistarpeita kuin erinomainen työnjälki, ja sen PRO-AQUA hoitaa erittäin mallikkaasti.

Kokemukseni mukaan PRO-AQUAssa on parasta sillä saavutettu hyvä työnjälki. Yllättävintä on ollut laitteen monipuolisuus ja puhdistusjälki. PRO-AQUAn myyntihenkilöiltä ja asiakaspalvelusta olen saanut hyvää palvelua, huolto toimii myös nopeasti.

Suosittelen PRO-AQUAa. Laite on monipuolinen kodin tarpeisiin ja puhdistusjälki on hyvä.

Sami Jokinen
Kotipalvelu Männynhavu Oy
Koivutie 16, 04130 Sipoo, 050 325 0816, mannynhavu@gmail.com
www.kotipalvelumannynhavu.fi/