Alun perin me Koti Puhtaaksi -yrityksen vetäjät eli neljä sisarusta tutustuimme PRO-AQUAan sitä kautta, että vanhempamme hankkivat sellaisen kotiimme, kun kaikki vielä siellä asuimme eli noin kymmenen vuotta sitten. Ensimmäisen oman laitteemme hankimme noin seitsemän vuotta sitten eli vuonna 2009.

PRO-AQUAssa vakuutti toki se, että se oli havaittu kotona päteväksi – mutta myös ihan sen tekniset ominaisuudet sekä erityisesti huoneilmanpuhdistusominaisuus korkealla suodattuvuudella. Yrityksellämme on käytössä yhteensä 12 PRO-AQUA -laitetta.

Kokemuksemme mukaan PRO-AQUA on käyttöominaisuuksiltaan huomattavasti muita vastaavia laitteita parempi. Olemme siis testanneet muitakin kilpailevia koneita. Lisäksi siinä ei ole erillisiä lisäsuodattimia, vaan tekniikka on kehitetty niin hyväksi, että suodattuvuus pelkällä vesitekniikalla on yhtä pätevä kuin vastaavilla, veden lisäksi lisäsuodattimia käyttävillä laitteilla.

Käytämme PRO-AQUAa päivittäisessä siivoustyössä asiakkaillamme, pääasiakasryhmämme ovat tavanomaiset kotisiivoukset. Erityistarpeita ei liiemmin ole – osa asiakkaista valittelee kuivaa huoneilmaa, johon PRO-AQUA tuo helpotusta.

Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä ja huomaavat eron PRO-AQUAlla ja normaalilla pölypussi-imurilla tehdyn siivouksen välillä. Käytämme myös satunnaisesti PRO-AQUAn mattojen syväpuhdistus- sekä sängyn syväpuhdistusosia. Työntekijämme pitävät siitä, että työskentelyilma asiakaskodeissa on puhtaampaa kuin pölypussi-imurilla tehtynä, eivätkä halua vaihtaa PRO-AQUAa pienempään imuriin, sen raskaammasta painosta huolimatta.

Parasta PRO-AQUAssa on ehdottomasti sen hyvä pölynerottelukyky. Lisäksi laitteen poistoilma ei haise märälle koiralle ja meidän ei ole tarvinnut koskaan varoa naarmuttavamme asiakkaidemme pintoja, sillä kaikki käyttämämme suulakkeet ovat luonnonharjasta.

PRO-AQUA on ollut meille tuttu niin kauan, että siinä ei ole kummemmin yllättänyt mikään. Ehkä korkeintaan se, että tässä yli kymmenen vuotta laitteen elinkaarta seuranneena olen huomannut, että kehitystä koneisiin tulee koko ajan. On hiljaisempaa moottoria ja niin edelleen. Hienoa kehitystä!

Suosittelen PRO-AQUAa muille siksi, että sillä on selkeästi terveyttä edistäviä vaikutuksia sekä henkilöstön että asiakkaiden näkökulmasta katsottuna. Se on hyvä ja monipuolinen kone, ja yhteistyö maahantuojan kanssa sujuu saumattomasti. Myös PRO-AQUAn huollosta ja asiakaspalvelusta olemme saaneet aina erinomaista palvelua.

Saana Tyni, Siistijä/Toimitusjohtaja
Koti Puhtaaksi Oy
Selkämäenkatu 4 LH 1, 33720 Tampere, 040 963 3866, asiakaspalvelu@kotipuhtaaksi.fi