Minulla kävi esittelijä kotona. Muistaakseni joku tuttavani oli antanut numeron ja minulle oli sitten soitettu ja varattu esittelyaika. Minäkin annoin tuttavieni numeroita, joihin oli käyty esittelemässä ja joista melkein kaikki olivat ostaneetkin PRO-AQUAn.

PRO-AQUA on ollut nyt yli neljä vuotta käytössä. Päätin ostaa PRO-AQUAn sen tehokkuuden ja arjen puhdistustöiden ja siivoamisen helpottamisen takia.

Asun yksin. Minulla ei ole mitään erityistarpeita kodin puhtaana pitämisen suhteen. Lasten perheet lainaavat laitettani silloin tällöin.

PRO-AQUAssani on peruslaite, moottoroitu iso ja pieni harjasuulake ja pesuri. Pienemmän moottoroidun harjasuulakkeen sainkin lahjana suosittelusta ja esittelykäynneistä. Ikkunanpesusuulaketta minulla ei ole. Olen kuullut PRO-AQUAlla ikkunanpesusta hyvää palautetta naapurilta – nopeaa ja helppoa.

Olen käyttänyt PRO-AQUAa monipuolisesti normaaliin imurointiin lattioihin, mattoihin, huonekaluihin ja petiin. Lisäksi olen pessyt auton sisätilat, huonekalut ja matot. Lisäksi oli sellainen hyvä tapaus, että naapurilla oli sellainen matto, mikä olisi pitänyt pestä. Imuroimme maton ensin tuolla minun tampparillani ja siitä lähti kaikki pöly pois niin, että se kirkastui ihan silmissä – värit tulivat esiin. Totesimme, että eihän sitä tarvitsekaan enää pestä. Sen maton nukka oli vain niin täynnä pölyä!

Sitä en ole vielä kokeillut itse PRO-AQUAlla, että viilentäisin huoneilmaa kesäkuumalla. Olen kyllä kuullut tuttavaltani, että hän on käyttänyt laitetta ilman viilentämiseen.

Iso helpotus arkeen on tullut myös siitä, että ennen raakasin isot patjat ja matot tuonne mattotelineeseen ja ennen kuin ne sai telineeseen, moukattua, hakattua ja harjattua. Enää ei tarvitse sitä tehdä. Imuroin ja tamppaan patjat ja matot sisällä paikan päällä – niitä ei tarvitse enää kiikuttaa mattotelineelle. En antaisi PRO-AQUAa enää mistään hinnasta pois!

Parasta ja yllättävintä PRO-AQUAssa on ollut tehokkuus. Kävin yhdelle tuttavalleni tamppaamassa petarin ja vuoteen ja hänhän ei meinannut uskoa, että se lähti hänen sängystään, mitä sieltä lähti.

Minulla on niin hyviä kokemuksia PRO-AQUAsta, esittelijästä ja asiakaspalvelusta, että ehdottomasti haluan suositella eteenpäin – varsinkin tehokkuutta ja helppoutta – ja olen jo suositellutkin monelle. En antaisi PRO-AQUAa pois!

Reeta Pantsar
Junttarinkatu 14 B 10, 95420 Tornio, 040 962 9199, retepa52@gmail.com