Tuttava suositteli ja ostin PRO-AQUAn esittelyn kautta vuonna 2010.  Ostopäätökseen vaikutti laitteen vesi-imuri, josta pöly ei pääse huoneilmaan paluupäästöinä. Myös tyytymättömyys keskuspölyimurin toimintaan vaikutti päätökseen.

Asumme omakotitalossa, jossa meillä on iso perhe ja koira. Käytämme PRO-AQUAa useasti viikossa. Keskusimurikin tuli hankittua aikoinaan talonrakentamisen yhteydessä, mutta emme ole sitä käyttäneet sitten PRO-AQUAn hankinnan jälkeen.

Nyt kun meillä on PRO-AQUA, niin pystymme normaalin imuroinnin lisäksi vesipesemään vaaleat sohvat ja käytävämatot. Meidän ei tarvitse viedä niitä erikseen pesulaan. Syväpuhdistamme patjat, tyynyt jne. PRO-AQUAn lasta on myös juuri sopiva talomme perinneikkunoiden pesemiseen.

Parasta on tunne puhtaudesta. Sen kun vaan hujauttaa likaveden pöntöstä alas. Ei tarvitse pölypusseja eikä säilöä pölyä mihinkään. Joka kerta saa ottaa puhtaan laitteen käyttöön, kun aloittaa imuroinnin. Tunne kodissa on tosi freessi.

Mikään ei enää ole PRO-AQUAssa yllättänyt. Mielikuva, jonka sain PRO-AQUAsta, on täyttynyt. Olen tosi tyytyväinen. Se on hankittu myös nykyiselle työpaikalleni päiväkotiin. Suosittelen ehdottomasti PRO-AQUAa.

Olen löytänyt ja rekisteröitynyt verkkokauppaan ja sieltä saa todella kattavasti ja selkeästi monipuolista käytännön tietoa, niin huoltoon, kuin puhdistusmahdollisuuksiinkin liittyen. Varaosia saa kattavasti.

Leena Toppinen
Purontie 285, 90900 Kiiminki, 0408493656, leena.toppinen@gmail.com