Hankimme PRO-AQUAn toukokuussa 2017 kaverin kautta tulleen esittelyn kautta. Laitteessa vakuutti sillä saatava lopputulos sekä monipuoliset lisäominaisuudet ja hankimme samalla kertaa koko paketin. 

Meidän 4 henkinen perhe asuu omakotitalossa ja olemme PRO-AQUAlla normaalin viikkosiivouksen lisäksi puhdistaneet monipuolisesti kaikenlaista kotonamme. Imuroimme sänkyjä ja petivaatteet ja aiomme myös puhdistaa ilmastointikoneen. Pesuomainaisuudella olemme pesseet muun muassa sohvan, eteisen kaakelilattian saumat ja matot. Meidät yllätti, miten paljon pölyä PRO-AQUAlla lähti, vaikka oli juuri vanhalla imurilla imuroinut. Etenkin matoista tulee paremmat! 

PRO-AQUA on helpottanut arkeamme, kun samalla kertaa voi imuroida ja mopata lattiat ja huoneilma on paljon raikkaampaa siivouksen jälkeen.   Puhdistuksen lopputulos ja raikas huoneilma olivat syyt, miksi päädyimme hankkimaan laitteen. Toisella pojalla on ollut astmaa, mikä myös osaltaan vaikutti ostopäätökseen.  

Voimme suositella PRO-AQUAa kaikille monipuolisten lisävarusteiden ja hyvän lopputuloksen ansiosta. Olenkin suositellut PRO-AQUAa asiakaspalvelutyössäni omille asiakkailleni.  

Ilmo Myllylä
Rännärinkuja 8, 68300 Kälviä, 0400895354, ilmo.myllyla@masku.com