Olemme erittäin tyytyväisiä ostettuamme PRO-AQUAn. Se on jo terveyden muodossa ja kustannuksissa maksanut hintansa takaisin. Käytämme sitä ilman puhdistukseen, jokapäiväiseen siivoukseen ja pari kertaa kuukaudessa vuodevaatteiden ja patjojen sekä tyynyjen tamppaukseen. Vakuumipussit ovat myös helppokäyttöinen tapa pitää petivaatteet raikkaina.

Lapsenlapsellani on pölyallergia. PRO-AQUA on auttanut häntä, koska saamme huoneilman pölyttömäksi. Huoneilman puhdistus ja se, että saa kotinsa pölyttömäksi, on ehdottomasti parasta PRO-AQUAssa. Tampparilla hoituvat myös mattojen tamppaukset.

PRO-AQUAlla on kevyt imuroida – jopa kattojen imurointi ei tuota painon takia ongelmaa. Verhot, kukkien lehdet ja muukin keveä on helppo myös imuroida, koska imu ei vedä puhdistettavia kohteita sisään – mutta on silti tehokas pölyä vastaan.

Pesurilla pesemme petarit, ikkunat, pesuhuoneen ja wc:n kaakelit, autojen verhoilut. Se toimii moitteettomasti ja kuivattaa hyvin imemällä veden pestävältä pinnalta. Helppokäyttöinen ja tehokas laite, emme vaihtaisi enää tavalliseen imuriin.

Meillä PRO-AQUA on kovassa käytössä. Lapset perheineen lainaavat sitä koteihinsa, kun se meille sopii.

Terveisin Arja Hiltula ja Olavi Rahikkala, Kestilä

Arja Hiltula, 0443095530, arja.hiltula@gmail.com
Olavi Rahikkala, 0407381763, laurio.rahikkala@liminkalainen.com
Myllyläntie 139, 92700 Kestilä