Tilaa ilmainen esittely

TEE KODIN PUHDISTUKSESTA JUHLAA JOKA KERTA!

Meillä on kunnia saada kutsua sinut ja perheesi PRO-AQUA koko kodin puhdistus -iltamaan. Paikkana on juuri sinun kotisi ja koko perheesi on kutsuttu mukaan tähän kokemukselliseen tapahtumaan. Samalla saat yli 100 euron arvoisen lahjaedun haluamasi kohteen puhdistamiseen. Varaa oma tapahtumasi heti, niin pääset kokemaan puhtaan kodin raikkauden! OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

Laadukas ja tehokas monitaitaja

Muistatko, miltä ilma tuoksuu ja tuntuu sateen jälkeen? PRO-AQUAlla saat saman virkistävän raikkauden kotiisi – puhdasta, kosteutettua ja varauksetonta ilmaa keuhkojesi täydeltä ilman pölyjä ja hajuja. Ilman puhdistamisen lisäksi tämä koko kodin monitoimitaitaja myös pesee ja syväpuhdistaa koko kotisi kaikki pinnat lattiasta kattoon. Koe tämä itse!

PRO-AQUA on saatavana monikäyttöisenä perusmallina sekä varustettuna sähkömoottoriharjalla ja painehuuhteluominaisuudella. Lisäksi on saatavilla lukuisia kodin puhtautta parantavia lisävarusteita ja oheistarvikkeita. Rakkaalla ”lapsella” on monta nimeä: kodinpuhdistuslaite, ilmanpesijä, syväpuhdistaja, elämänparannuslaite…  Lue asiakkaiden kokemuksia täältä.

Huoneilma raikkaaksi

PRO-AQUA pesee huoneilman. Koko huoneilma kulkee laitteen läpi, jolloin laite sitoo pölyn säiliössä olevaan veteen ja ulos tulee raikasta ilmaa, joka on sähkövaraukseltaan neutraalia ja lempeän helppoa hengittää. Puhdistaessaan huoneilman PRO-AQUA myös kosteuttaa sen virkistäväksi ja miellyttäväksi. Kosteuden myötä positiivisen varauksen poistuminen sisäilmasta piristää oloa, helpottaa väsymystä ja tekee hyvää hengityselimille sekä limakalvoille. PRO-AQUAn ansiosta allergia- ja hengitystieoireet voivat helpottaa luonnollisella tavalla ilman lääkkeiden lisäämistä, sillä ilmassa olevien allergeenien määrä vähenee huomattavasti.

Monikäyttöinen PRO-AQUA puhdistaa kodin pinnat sekä huoneilman ja mahdollistaa terveelliset olosuhteet sen asukkaille. Varataan sinullekin oma esittely ja lupaamme, että yllätyt!

Tilaa ilmainen esittely