Tilaa ilmainen esittely

ONKO SÄNKYSI PUHDAS?

Tutkimusten mukaan sänkyyn kertyy uskomattoman suuri määrä terveyttä uhkaavia tekijöitä. Vuodevaatteissa viihtyvistä pölypunkeista monet ovatkin jo tietoisia, mutta tiesitkö, että tyyny voi puolentoista vuoden käytön jälkeen sisältää lähes 20 eri sienilajia? Hygienialtaan puutteellisessa sängyssä nukkuminen tekee olosta tunkkaisen ja altistaa allergioille ja hengitystieongelmille.

Tunne olosi levänneeksi ja energiseksi

Unen laatuun vaikuttavat tekijät ovat tutkimusten mukaan aika yksiselitteisiä: puhdas ilma ja puhtaat petivaatteet helpottavat hengitystä ja vähentävät pölypunkkeja. PRO-AQUAlla patjasta ja vuodevaatteista saadaan imettyä pölypunkit, kuollut iho, hilseet, kuona-aineet, eritteet ja hajut erittäin tehokkaasti pois. Jo kuivapuhdistus poistaa irtoliat syvältäkin tekstiileistä. Puhdistustulos viimeistellään tarvittaessa vielä märkäpuhdistuksella. Mikä on ihanampaa kuin taata puhdas nukkumapaikka! 

Kun sänky on perusteellisen puhdas ja raikas, olet herätessä pirteä ja energinen. Silmien rähmiminen, nenän tukkoisuus sekä likaisen tyynyn aiheuttamat iho-ongelmat ovat taakse jäänyttä aikaa. Jo tieto siitä, että sängyssä ei enää vilise kutsumattomia vieraita, tekee nukkumisesta paljon houkuttelevampaa.

Lue Voitto Aittolan kokemuksia PRO-AQUAsta. Varaa oma esittelysi TÄSTÄ  jo tänään.

Pitkää ikää vuodevaatteillesi

Tyynyt suositellaan vaihdettavan 2 vuoden välein, petarit (petauspatjat) ja peitot 5 vuoden välein sekä runkopatjat 10 vuoden välein hygieniasyistä. PRO-AQUAa säännöllisesti käytettäessä vuodevaatteiden käyttöikä tuplaantuu tai paremminkin niitä ei tarvitse enää hygieniasyistä vaihtaa uusiksi, sillä ne pystytään puhdistamaan helposti hygieniatasoltaan uudenveroisiksi. Samalla säästetään myös rahaa ja luontoa.

PRO-AQUAn esittelyaika on kaikki hyötyaikaa, jossa kotisi ilma ja pinnat syväpuhdistuvat samalla, kun tutustut tähän huikeaan laitteeseen. Mikset sinäkin tarjoaisi perheellesi omaa esittelykokemusta kotonasi! Varaa perheellesi ilmainen esittelyaika heti!

Tilaa ilmainen esittely