Tilaa ilmainen esittely

MILLAISILLA MATOILLA HALUAISIT SISUSTAA KOTISI ?

Matot ovat sisustuselementti. Joskus muu elämä ja kodin puhtaanapidon haasteet luovat raamit sille, millaisia mattoja kotiin voidaan hankkia. Entäpä jos sinulla olisi laite, jolla saisit puhdistettua minkä tahansa maton helposti ja tehokkaasti pienellä vaivalla? Entäpä, jos voisit hankkia ja käyttää juuri sellaisia mattoja, kuin unelmasisustukseesi kuuluisi? Meillä on sinulle ratkaisu – PRO-AQUA! OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

Matot puhtaaksi käden käänteessä!

PRO-AQUAn sähköharjalla syväpuhdistat matot helposti ja tehokkaasti. Käsittely on hellävaraisen tehokas ja eron huomaat heti. Mattoja ei tarvitse enää kantaa ulos tampattavaksi, mikä helpottaa siivousurakkaa huomattavasti. Kätevää, eikö totta?

Mattojen likaantumiselta ei aina voida välttyä. Mitä teet, jos matollesi sattuu vahinko esimerkiksi keskellä talvipakkasta? Laitatko maton odottamaan pesulaa tai mattorantaa vai heitätkö maton roskiin? Kotioloissa raskaiden mattojen peseminen voi kuitenkin olla hankalaa. PRO-AQUAlla pääset heti käsittelemään tahrat pois ja mattosi pysyy puhtaana. Samalla säästät pesulakuluissa!

Esimerkiksi yhdessä kulmassa tai keskellä mattoa olevan sotkun takia mattoa ei tarvitse kuitenkaan pestä kokonaan. PRO-AQUAn painehuuhtelutoiminnolla likaantuneen kohdan putsaaminen hoituu hetkessä – laite käsittelee halutun kohdan matosta lämpimällä vedellä ja pesunesteellä ja imee likaveden saman tien pois toiseen säiliöön. PRO-AQUAn avulla myös mattojen perusteellinen peseminen onnistuu näppärästi kotona. Mattoja ei tarvitse edes siirtää pois paikoiltaan, vaan ne voidaan pestä ja imeä kuivaksi lattialla. Nopeasti puhdasta!

Ota nyt härkää sarvista ja kokeile tätä mahtavaa PRO-AQUA puhdistuslaitetta ilmaiseksi kotonasi! Etsi se ”haastavin matto” ja lupaamme puhdistaa sen sinulle täysin veloituksetta esittelyn aikana. Samalla pääset kokemaan PRO-AQUAn eri ominaisuudet ja kotisi puhdistuu.

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tilaa ilmainen esittely