Tilaa ilmainen esittely

TUNTUUKO ETTÄ PUHDISTUS ON KEMIKAALIA KEMIKAALIN PÄÄLLE?

Kodin siivoaminen on tärkeä viihtyvyyteen vaikuttava tekijä. Jokaisella on oma tapansa siivota. Se voi olla nautinto tai pakkopullaa. Joka tapauksessa kaikki siivoavat. Miten on ekologisuuden laita? Siivouksessa käytetään yleensä pesuaineita, jotka tuovat lisäkustannuksia sekä kuluttajalle että luonnolle. Nykyaikana moni haluaisikin siivota ilman kemikaaleja joko eettisistä tai terveydellisistä syistä. Liika pesuaineiden käyttö on ylisiivoamista, josta tulisi ehdottomasti päästä eroon.

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti.  Nerokas toimintaperiaate ei jätä mahdollisuuksia pölylle ja lialle. PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on yksinkertainen, mutta samalla erittäin tehokas. Pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön, josta ne on helppo kaataa veden mukana WC-pönttöön. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Lattiat ja matot, seinät ja ikkunat, sohvat ja verhot, sängyt vuodevaatteineen, jopa autonpenkit ja likaiset työvaatteet – kaikki nämä puhdistuvat kätevästi PRO-AQUAlla – pelkällä vedellä! PRO-AQUA-peruslaite sisältää tärkeimmät puhtaustasoa ylläpitävään perussiivoukseen tarvittavat ominaisuudet. Täydellisessä PRO-AQUAssa on noin 100 eri toimintoa, joten se vastaa varmasti kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin!

Varaa aikasi ilmaiseen esittelyaikaan TÄSTÄ ja koe itse helppous ja ekologisuus ja saat samalla yli 100€ puhdistusedun! Lue asiakkaidemme kokemuksia PRO-AQUAsta tästä.

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tilaa ilmainen esittely