Tilaa ilmainen esittely

HELPPOA SIIVOAMISTA, KIITOS!

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti. PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on yksinkertainen, mutta samalla erittäin tehokas. Pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön, josta ne on helppo kaataa veden mukana WC-pönttöön. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas. PRO-AQUAlla säästät ainakin puolet siitä ajasta, jonka käyttäisit perinteisellä puhdistusmenetelmillä siivoten ja lopputulos on huimasti parempi ja koti puhtaampi!

Eroon pölypesäkkeistä helposti ja tehokkaasti

Puhdas koti on paras lähtökohta hyvinvointiin niin lapsille kuin aikuisillekin. Perinteisellä imuroinnilla kierrätetään pölyä takaisin huoneilmaan ja samalla tehdään turhaa työtä. Tämän ovat todenneet myös asiakkaamme.

Kälviäläinen Ilmo Myllylä kertoo:

”Yllätyimme, miten paljon pölyä PRO-AQUAlla lähti, vaikka oli juuri imuroitu vanhalla imurilla.”

Torniolainen Reeta Pantsar on myös löytänyt helpotuksen arkeensa:

”Imuroin ja tamppaan patjat ja matot sisällä paikan päällä – niitä ei tarvitse enää kiikuttaa mattotelineelle. En antaisi PRO-AQUAa enää mistään hinnasta pois!”

Varaa sinäkin ilmainen esittelyaika kotiisi TÄSTÄ ja vakuutu PRO-AQUAn tuloksista itse! PRO-AQUAlla perinteinen siivoaminen nostetaankin uudelle vuosituhannelle ja siitä tulee tehokasta puhdistamista. Ei enää turhaa ja raskasta työtä, vaan kokemuksellista nautintoa kaikille aisteille!

Yli-Iissä asuvalla Mervi Ollilalla on hyviä kokemuksia:

”Käytän PRO-AQUAa säännöllisesti kaikkeen siivoukseen ja pidän erityisesti siitä, että siinä näkee heti työn tuloksen. Että ei ole tehnyt turhaa työtä!”

Kiiminkiläinen Leena Toppinen kertoo:

”Nyt kun meillä on PRO-AQUA, niin pystymme normaalin imuroinnin lisäksi vesipesemään vaaleat sohvat ja käytävämatot. Meidän ei tarvitse viedä niitä erikseen pesulaan.”

PRO-AQUAn omistajana sinunkaan ei tarvitse vuokrata tekstiilipesureita tai viedä mattojasi pesulaan. Varaa oma esittelyaikasi heti ja liity sinäkin mukaan tyytyväiseen PRO-AQUA -käyttäjiimme!

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tilaa ilmainen esittely