Tilaa ilmainen esittely

KUKISTA KORONAVIRUS KOTONASI – PRO-AQUALLA HUOLEHDIT HYGIENIASTA!

Eco CleanAir ja PRO-AQUA yhdessä taistelussa koronavirusta vastaan terveyttä edistäen

Maailmalla ja Suomessakin jyllää ärhäkkä koronavirus. Koronavirukseen liittyen haluamme kiinnittää huomiosi erityiseen tuotteeseemme Eco CleanAir.

Koronavirusta peittää kalvo, joka koostuu lipideistä ja proteiineista. Tämän kalvon ominaisuudet ovat ratkaisevan tärkeitä infektion puhkeamisessa. ECO CleanAir tuhoaa koronaviruksen kalvon, jolloin virus ei voi aiheuttaa tartuntaa. Eco CleanAir sopii ilman, pintojen ja jopa käsien tehokkaaseen desinfiointiin. Tuote on turvallinen, koska se ei sisällä alkoholia, aldehydiä tai muita orgaanisia kemikaaleja.

Tärkeintä viruksen leviämisen ehkäisemisessä on hyvä henkilökohtainen käsihygienia. Myös kodin puhtaustasoon on syytä kiinnittää huomiota. PRO-AQUAlla voidaan puhdistaa tehokkaasti kodin huoneilma sekä kaikki pinnat. Terveyttä edistävän PRO-AQUAn puhdistustulosta voidaan tehostaa vielä käyttämällä Eco CleanAir -tuotettamme, joka tuhoaa tehokkaasti virusta suojaavaa lipideistä ja proteiineista muodostuvaa kalvoa.

Eco CleanAir sopii sellaisenaan pintojen ja käsien desinfioimiseen sekä myös yhdessä PRO-AQUAn kanssa käytettäväksi. Tuotetta voidaan käyttää myös kovien pintojen kuten ovenkahvojen, puhelimien, työtasojen ja WC:n puhdistamiseen. Voit tilata Eco CleanAir -tuotteen kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

PRO-AQUAn toiminta perustuu yksinkertaisen nerokkaaseen vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Suodatustehokkuus on jopa 99,9995 %, jolloin huoneilmaan ei jää pölyä eikä mikrobeja. Tuote on todettu soveltuvaksi terveyden hoitamiseen.

PRO-AQUA toimii ilmanpuhdistuslaitteena, joka pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä. Koko huoneilma kulkee laitteen läpi ja laite sitoo pölyn vesisäiliöön. Tilalle tulee puhdasta, kosteutettua ilmaa, jota on virkistävää ja terveellistä hengittää. Varaa oma maksuton ja ilmainen esittelysi jo tänään ja pääset puhdistamaan kotisi huoneilman äärimmäisen tehokkaasti.


Tilaa ilmainen esittely