PRO-AQUA:

Tunnustettua laatua ja kestävyyttä

PRO-AQUA on palkittu saksalainen laatutuote, jolle on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja.

Palkinnot

PRO-AQUA on saanut useita kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan.

Vuonna 2007 PRO-AQUAlle myönnettiin ”red dot” palkinto, yksi merkittävimmistä ja arvostetuimmista kansainvälisistä palkinnoista kotitaloustuotteiden sarjassa, korkeasta suunnittelun laadusta, joka näkyy PRO-AQUAssa muotoilun ja toiminnan innovaationa.

”Plus X” -palkinto myönnetään tuotteille, jotka ovat teknologisesti kehittyneitä, muotoilultaan poikkeuksellisen onnistuneita sekä toimintakonseptiltaan älykkäitä ja helppokäyttöisiä. ”Plus X” -palkinnon saaneet tuotteet ovat todistetusti laadultaan erinomaisia. Ne ovat alansa terävintä kärkeä: kestäviä sekä käyttöominaisuuksiltaan ja muotoilultaan huippuluokkaa. PRO-AQUA peruslaite sai ”Plus X” -palkinnon vuonna 2008 ja sähköharja vuonna 2012.

Sertifikaatit

PRO-AQUAlle on myönnetty lukuisia kansainvälisiä sertifikaatteja.

CE-merkintä on ilmoitus siitä, että PRO-AQUA täyttää sitä koskevat Euroopan unionin vaatimukset. GOST-R-merkintä on pakollinen sähkölaitteiden sertifiointi Venäjän markkinoilla. Merkintä sisältää turvallisuustestauksen, joka perustuu IEC-standardeihin. PSE eli Product Safety Electric Appliance and Materials -merkintä on osoitus, että PRO-AQUA noudattaa japanilaisia sähkölaiteteknisiä standardeja.

GS-merkki osoittaa, että PRO-AQUA on turvallisuusstandardien mukainen sekä GS-sertifiointijärjestelmän erityisvaatimukset täyttävä. TÜV eli Technischer Überwachungsverein on saksalainen sertifiointilaitos, joka seuraa mm. kuluttajatuotteiden turvallisuutta ja tekee sertifiointeja.

Terveyttä edistävä laite

The Center of Preventative Medicine on vahvistanut, että PRO-AQUA-huoneenpuhdistusjärjestelmä täyttää terveyttä edistäville tuotteille asetetut preventiivis-lääketieteelliset vaatimukset.

Tuote on todettu soveltuvaksi terveyden hoitamiseen.

Suodatustehokkuus lähes 100 %

PRO-AQUA sopii erinomaisesti allergikoille ja astmaatikoille, sillä se ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja – suodatustehokkuus on 99,9995 %.

DAkkS:n (Deutsche Akkreditierungsstelle) suorittamassa kokeessa PRO-AQUAn pölynerottelukykyä mitattiin kolmella eri toiminnolla: ”AIR-ilmanpuhdistus”, ”CLEAN-kuivapuhdistus” ja ”WET-märkäpuhdistus”. Tulosten mukaan pölynerottelukyky ja DEHP:n erottelukyky pysyivät kaikkien toimintojen osalta välillä 99,9993-99,9999 %.

Allergiaystävällinen laite

ECARF on myöntänyt PRO-AQUA-huoneenpuhdistusjärjestelmälle allergiaystävällisten tuotteiden ja palvelujen laatusinetin.

Sertifikaatti on myönnetty syyskuussa 2016 ja se on voimassa 30.9.2018 saakka.

 

Jäikö jokin asia epäselväksi?

Lähetä meille viestiä!

Ota meihin yhteyttä jättämällä viesti lomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lähetä viesti asiakaspalveluumme