Nyt, kun koronavirus pitää meitä pelossa, on aika hyödyntää PRO-AQUAn tuomat mahdollisuudet taudin etenemisen katkaisemiseksi kotikonstein.

Katso videolta maahantuojan terveiset, miten PRO-AQUAlla selätetään kotona koronaviruksen tuomat haasteet puhtaus- ja hygieniavaatimusten suhteen.


HUOM! Koronavirusta peittää kalvo, joka koostuu lipideistä eli rasva-aineista ja proteiineista eli valkuaisaineista. Tämän kalvon ominaisuudet ovat ratkaisevan tärkeitä infektion puhkeamisessa. ECO CleanAir tuhoaa koronaviruksen kalvon, jolloin virus ei voi aiheuttaa tartuntaa.

Eco CleanAir sopii ilman, pintojen ja jopa käsien tehokkaaseen desinfiointiin. Tuote on turvallinen, koska se ei sisällä alkoholia, aldehydiä tai muita orgaanisia kemikaaleja. Lue lisää tästä. Tärkeintä viruksen leviämisen ehkäisemisessä on hyvä henkilökohtainen käsihygienia. Myös kodin puhtaustasoon on syytä kiinnittää huomiota.

PRO-AQUAlla voidaan puhdistaa tehokkaasti kodin huoneilma sekä kaikki pinnat. Terveyttä edistävän PRO-AQUAn puhdistustulosta voidaan tehostaa vielä käyttämällä Eco CleanAir -tuotettamme, jonka voit tilata kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

VINKKAA YSTÄVIÄSI TÄSTÄ