Tilaa ilmainen esittely

PRO-AQUAlla voit tarjota asiakkuuksiisi koko kodin ja ilman syväpuhdistuksen jokaisella siivouskerralla. Samalla helpotat siistijöiden työtä, takaat ergonomisemmat työskentelytavat sekä pölyttömät ympäristöt. Lue Koti Puhtaaksi Oy:n perustajan Saana Tynin kokemuksia PRO-AQUAsta tästä.

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri

PRO-AQUAn vesisuodatin- ja separaattoritekniikka on nerokkaan yksinkertainen. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodista tulee kokonaisvaltaisesti puhdas. Lopputuloksen koet kaikilla aisteillasi. Laite sopii sekä kuiva- että märkäpesuun ja se voidaan varustaa erilaisilla käytännöllisillä lisävarusteilla. PRO-AQUAssa on 14 laitetta samassa pienessä paketissa.

Vaikka jokainen koti on omanlaisensa, kaikkia yhdistää kuitenkin halu saada vain parasta. Kaikki kotisiivoukset, allergia-, muutto- ja remonttisiivoukset, ikkunanpesut sekä myös suuret ja haastavat kohteet hoituvat helposti PRO-AQUAlla. Voit lisätä myös palvelutarjontaasi vaikka vuoteen syväpuhdistuksen ja vakumoinnin, jolloin tarjoat asiakkaallesi terveellisemmän ja raikkaamman ympäristön. PRO-AQUAlla mahdollistat myös terveellisemmän työskentelyn jokaisessa kohteessa.

Normaaliin kotisiivoukseen sisältyy yleensä lattioiden imuroinnin lisäksi kosteapyyhkiminen. Katso tästä,  miten voit tehdä sen yhdellä työvaiheella käyttämällä PRO-AQUAa. Myös mattojen ulkoiluttaminen, tamppaaminen ja harjaaminen voivat jäädä historiaan, sillä PRO-AQUAlla saat syväpuhdasta jälkeä muutamassa minuutissa. Ajattele mikä säästö!

Ei ole aikaa – yrittäjällä harvoin on – siksi ratkaisu on PRO-AQUA!

Nyt sinun kannattaa kuitenkin pysähtyä hetkeksi ja käyttää tilaisuus hyväksesi. Ota ilmainen esittely vastaan ja tutustu laitteeseen, jolla tehdään vahva puhdistustulos tehokkaasti. Samalla etsimme yhdessä juuri sinua ja yritystäsi palvelevat ratkaisut vertaamalla nykyiset menetelmäsi ja ajankäyttösi PRO-AQUAn tuomiin mahdollisuuksiin. Raivaa kalenteristasi aika esittelyyn – näet, koet, tunnet ja aistit jotain aivan uskomattoman upeaa!

AIKA ON RAHAA – PRO-AQUALLA JOKAINEN MINUUTTI LISÄÄ KASSAVIRTAA!

Tilaa ilmainen esittely