PRO-AQUA:

Ainoa puhdistuslaite, jonka kotiisi tarvitset

PRO-AQUA korvaa tekstiili- ja mattopesurin, pölynimurin, ilmanpuhdistimen ja -kostuttimen sekä höyry- ja ikkunapesurin. Kaikki kodin puhdistustyöt hoituvat helposti ja ekologisesti yhdellä edistyksellisellä laitteella.

Raikas ja puhdas huoneilma PRO-AQUAlla

PRO-AQUA toimii ilmanpuhdistuslaitteena, joka pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä. Koko huoneilma kulkee laitteen läpi ja laite sitoo pölyn vesisäiliöön. Tilalle tulee puhdasta, kosteutettua ilmaa, jota on virkistävää ja terveellistä hengittää.

Kun PRO-AQUAn vesisäiliöön lisätään suolaa, pystytään hyödyntämään suolapitoisen ilman terveysvaikutukset kotioloissa: väsymys helpottaa, iho puhdistuu ja hengityselimistön oireet vähenevät. Lisäämällä PRO-AQUAan luonnollista eteeristä öljyä kotiin saadaan miellyttävä tuoksu. Helteellä taas huoneilmaa voidaan viilentää PRO-AQUAlla.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa ilmainen esittely

Tehokas pintojen ja tekstiilien kuivapuhdistus

Kuivapuhdistus onnistuu PRO-AQUAlla tehokkaasti huoneilmaa saastuttamatta. Kaikki pöly ja lika siirtyvät laitteen vesisäiliöön ja huoneilma on puhdistuksen jälkeen entistäkin raikkaampi. Erilaisten suulakkeiden avulla niin lattiat, matot, verhot, huonekalut kuin autotkin syväpuhdistuvat nopeasti.

PRO-AQUAlla mattojen puhdistaminen on helppoa, sillä niitä ei tarvitse kantaa, hakata tai harjata. Homma onnistuu muutamassa minuutissa kevyesti käsiteltävän laitteen avulla. Sänky vuodevaatteineen on yleensä kodin suurin pölynkerääjä. PRO-AQUAlla vuodevaatteista ja patjoista saadaan imettyä hilseet, kuona-aineet ja hajut tehokkaasti pois, jolloin makuuhuoneen ilma pysyy hyvänä hengittää ja vuodevaatteiden uusimisväli pidentyy huomattavasti.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa ilmainen esittely

Märkäpuhdistus helposti paikan päällä

Painehuuhtelun avulla tehtävä märkäpuhdistus sopii matoille, verhoille, sohville, sängyille, ikkunoille ja jopa seinille. PRO-AQUA käsittelee pestävän pinnan lämpimällä vedellä ja imee likaveden pois. Tarvittaessa vaikeat tahrat voidaan irrottaa ensin tahranpoistoaineella ja huuhdella sen jälkeen PRO-AQUAlla. Mattoja, verhoja tai muita tekstiilejä ei tarvitse ottaa pois paikaltaan pesua varten, vaan ne voidaan helposti pestä ja imeä kuivaksi omalla paikallaan.

PRO-AQUA sopii mainiosti myös erikoisempien kohteiden puhdistamiseen. Se puhdistaa esimerkiksi huokoiset sementtiseinät, jotka imevät herkästi tupakanhajun itseensä. Likaiset työvaatteet on kätevää pestä PRO-AQUAlla, samoin kuin runsaasti pölyä keräävät pehmolelut.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa ilmainen esittely

Puhallus- ja imutoiminnot helpottavat arkea

PRO-AQUAn puhallustoimintoa kannattaa hyödyntää esimerkiksi pölyjen poistamisessa vaikeista paikoista. Samalla laite imee irtoavan pölyn ilmasta säiliöön. PRO-AQUAlla puhallettavat varavuoteet ja kumiveneet täyttyvät nopeasti, ja lämpimästä puhalluksesta on apua pakastimen ja jäätyneiden putkien sulatuksessa.

Imutoiminto taas on erittäin hyödyllinen tukkeutuneiden viemärien avaamisessa. PRO-AQUA imee tukoksen säiliöönsä ja näin säästytään kalliilta ja vaivannäköä vaativalta viemärin avaamiselta. Myös hajulukot PRO-AQUA avaa kätevästi. Marjoja pakastettaessa PRO-AQUAa voidaan käyttää vakumointiapuna imemällä ilmat pois pakastepusseista.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Tilaa ilmainen esittely

Ota kaikki hyöty irti PRO-AQUAsta!

Tilaa kotiisi ilmainen esittely, niin tulemme näyttämään PRO-AQUAn hyödyt käytännössä!

Tilaa ilmainen esittely

PRO-AQUA Suomen verkkokaupasta voit tilata lisätarvikkeita, varaosia tai puhdistusaineita PRO-AQUAasi. Tutustu myös kattavaan oheistuotevalikoimaamme!

Siirry verkkokauppaan

Jäikö jokin asia epäselväksi?

Lähetä meille viestiä!

Ota meihin yhteyttä jättämällä viesti lomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lähetä viesti asiakaspalveluumme