PRO-AQUA:

20 vuoden PLATINUM-takuu

Saatavilla marraskuusta 2019 lähtien kaikkiin PRO-AQUA -paketteihin

Pitkä turva moottorille ja muille osille

Miksi et hankkisi kerralla kunnollista, kestävää laitetta, jota ei tarvitse heti olla vaihtamassa uuteen – PRO-AQUA MAX Plus 20 -pakettia 20 vuoden takuulla?

PRO-AQUA MAX Plus 20 -paketin 20 vuoden takuu kattaa kaikki materiaali- ja valmistusviat, ei kuitenkaan käytöstä aiheutunutta vikaa tai kulumista. Kotitalouskäytössä takuu on moottorille 20 vuotta ja muille osille neljä vuotta. Ammattikäytössä takuu on moottorille 10 vuotta ja muille osille kaksi vuotta. Tämä extratakuu ei siirry toiselle omistajalle, jos myyt laitteen eteenpäin. Muistathan allekirjoittaa takuutodistuksen yhdessä myyjän kanssa.

HUOM! Nyt myös mahdollisuus hankkia PLATINUM-takuu muihinkin paketteihin hintaan 200 € (sis. alv 24 %).

Tilaa ilmainen esittely kotiisi »

Kestävän kulutuksen ja ekologisuuden asialla

PRO-AQUA on pitkäikäinen, laadukas kestokulutushyödyke. Käytännössä laite korvaa vähintäänkin pölynimurin, painepesurin sekä ilmanpuhdistimen ja -kostuttimen, joten säästyt monen eri laitteen hankkimiselta.

PRO-AQUA tuo säästöä myös kodin muihin varusteisiin, joiden käyttöikä pitenee tehokkaan puhdistamismahdollisuuden ansiosta. Lämpimään veteen ja painehuuhteluun perustuva märkäpesutekniikka ei myöskään vaadi ympäristöä kuormittavia pesuaineita.

Lähes kaikki PRO-AQUAn irtoavat osat on mahdollista huoltaa tai vaihtaa uusiin, ja varaosia on saatavissa pitkän ajan jälkeenkin. Laite voidaan varustaa erilaisilla käytännöllisillä lisävarusteilla, joiden ansiosta siivoaminen on helppoa, nopeaa ja palkitsevaa.

Kokonaisvaltaista hyvinvointiajattelua

PRO-AQUA on suunniteltu lisäämään käyttäjiensä hyvinvointia laaja-alaisesti. Sen lisäksi, että PRO-AQUA luo fyysistä hyvinvointia puhdistamalla koteja, se myös sopii nykyaikaiseen, tiedostavaan arvomaailmaan. Terveys, hyvinvointi ja ekologisuus ovat arvoja, jotka korostuvat yhä enemmän ihmisten valinnoissa.

Helppokäyttöinen ja kevyesti liikuteltava PRO-AQUA vähentää siivoamisen rasittavuutta. Voit puhdistaa matot suoraan lattialla, verhot ilman ikkunoista poistamista ja vuodevaatteet kantamatta niitä ulos tuulettumaan. Näin säästyy paljon aikaa ja vaivaa, mutta työnjälki on puhtaampaa kuin koskaan ennen.

Jäikö jokin asia epäselväksi?

Lähetä meille viestiä!

Ota meihin yhteyttä jättämällä viesti lomakkeen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lähetä viesti asiakaspalveluumme