KATSO VIDEOT VALITSE LAHJAT KERRO YSTÄVÄLLE

 

KIVA, ETTÄ TAVOITIN SINUT!

 

KATTAVAT KÄYTTÖOPASTUS-, TOIMINNALLISUUS- JA TEE-SE-ITSE -HUOLTOVIDEOT.
Olemme tehneet sinua varten yli 180 videota, jotta saat PRO-AQUAstasi kaikki edut ja hyödyt käyttöösi. Löydät videoita kaikkeen tarvitsemaasi, kuten erilaisten mattojen syväpuhdistamiseen ja pesuun, ikkunanpesuun, auton sisätilojen pesuun, ilmanpuhdistukseen, letkujen puhdistukseen, separaattorin puhdistukseen, aromaterapiaan, suolahoitoon, jne. Katso tästä linkistä: https://pro-aqua.fi/tukiportaali/.

OLETKO KUULLUT EKOLOGISESTA PESUPALLOSTA, JOLLA SÄÄSTÄT PYYKINPESUKULUISSA YLI 100 €?
Niin, meidän pitää olla sinuun useammin yhteydessä 🙂 – SAAT LAHJAN, EKOPESUPALLON, KUN AUTAT MYYNTIEDUSTAJAAMME YSTÄVÄSI LUOKSE ESITTELYYN! Ystäväsi saa vähintään 100 €:n edestä puhtautta – ja tietysti saman lahjamahdollisuuden!

Me kerromme ystävällesi sinulta lämpimät terveiset :)! Mikäli olet ystävääsi yhteydessä, niin muistuta häntä, että PRO-AQUA esittelyt ovat maksuttomia, eivätkä sido eivätkä velvoita mihinkään! Ja että hän SAA PUHTAUTTA VÄHINTÄÄN 100 €:N EDESTÄ ja LAHJAMAHDOLLISUUDEN EKOPESUPALLOON, jolla SÄÄSTÄÄ VÄHINTÄÄN 100 €:N EDESTÄ!

Lue lisää ekopesupallosta tästä linkistä. Täytä suosituslistallesi 3-6 nimeä tästä linkistä, niin varmasti saamme ainakin yhden esittelyn toteutumaan.

MAAHANTUOJALTA LÄMPIMÄT TERVEISET! KATSO LAHJALISTAASI!
Kyllä, lahjalistalta löytyy 38 tuotetta ja tulemme lisäämään seuraavien kuukausien aikana lisää tuotteita suosituslahjalistallemme. Katso tästä linkistä.

Voit valita sieltä mieleisesi lahjan tai useampiakin lahjoja! Kerro ne jättäessäsi nimilistasi tämän linkin kautta.

 

KIITOS, ETTÄ OLET PRO-AQUA ASIAKAS!

 

KATSO VIDEOT VALITSE LAHJAT KERRO YSTÄVÄLLE