STOP Koronalle ja PRO-AQUA:

Olemme saaneet muutaman palautteen koskien asiakaskirjettämme ja suhtautumistamme Koronaan. Huolehdimme sekä asiakkaidemme että myyntiedustajiemme turvallisuudesta ja terveydestä, mutta annamme mahdollisuuden toistaiseksi vielä tehdä esittelyjä ja hankkia elantoa myyntityöstä. Haluamme painottaa, että toimimme Valtiovallan ohjeistuksen mukaan ja vastuullisesti. Toimintamme jatkuu normaalisti niin kauan kun se on mahdollista. Seuraamme uutisointia päivittäin.

Emme työskentele sairaana emmekä mene sellaisiin talouksiin, joissa perheenjäsenet tai lähipiiri ovat sairaana tai altistuneet. Lisäksi huolehdimme hygieniasta todella hyvin.

Esittelyt järjestetään aina asiakkaan aikataulun mukaisesti ja hänen toiveitaan kunnioittaen. Tämä on toimintaperiaatteemme sekä normaalioloissa että näissä poikkeusoloissa.

****************************************************************
Haluamme lisäksi tarkentaa, että emme ole missään vaiheessa väittäneet PRO-AQUAn tai Eco CleanAirin poistavan Korona-ongelmaa kokonaan tai olevan siihen lääketieteellinen ratkaisu. Tarjoamme puhtaasti vaihtoehtoa käsidesin ja desinfiointiaineiden käyttöön ja kodin normaalien puhdistusmenetelmien ja -laitteiden tilalle – tätä teemme normaalistikin!

Sekä PRO-AQUA että Eco CleanAir ovat olleet myynnissä jo ennen Koronavirusta. Olemme tuoneet esille oman tutkitun ratkaisumme jokaisen kotitalouden puhtaus- ja hygieniahaasteiden ratkaisemiseen sekä oman vaihtoehtomme henkilökohtaisen käsihygienian tehostamiseen tässä poikkeuksellisen haastavassa tilanteessa, jossa ihmisten epätoivoisuus ja pelko kasvavat päivä päivältä suuremmiksi uutisoinnin edetessä.

****************************************************************
Lue lisää PRO-AQUAsta ja Eco CleanAir -tuotteesta TÄSTÄ.

PRO-AQUA moottoriosa

Lähetämme jatkossa uutiskirjeen asiakkaille neljä-kuusi kertaa vuodessa. Sisältönä on ajankohtaisia PRO-AQUA uutisia, uutuuksia, tarjouksia, kilpailuja, arvontoja ja muita asiakasetuja!


Auta talvisodan hengessä – tue suomalaista työtä!

Elämme NYT erittäin haastavassa tilanteessa. Koronavirus sekoittaa suomalaista yhteiskuntaa – olemme poikkeustilassa! Tällä on isot vaikutukset meihin kaikkiin. PYYDÄMME sinulta APUA talvisodan henkeen! Auta suomalaisia työntekijöitä, yrittäjiä ja kanssakulkijoita paremman tulevaisuuden vuoksi.

Me PRO-AQUAlla haluamme tuoda jokaiseen kotiin mahdollisuuden tutustua terveyttä edistävään PRO-AQUAan jatkossakin. Nyt, kun koronavirus pitää meitä pelossa, on aika hyödyntää PRO-AQUAn tuomat mahdollisuudet taudin etenemisen katkaisemiseksi.

Haluamme palvella ystävääsi yhtä hyvin kuin sinua. Siksi käymme aina paikan päällä esittelemässä PRO-AQUAn – näin myös ystäväsi saavat omin silmin nähdä, mihin PRO-AQUA pystyy juuri heidän kodissaan. Vinkkaa uusia suositusnimiä meille ja saat itsellesi lahjoja.

KATSO VIDEO, miten PRO-AQUAlla selätetään koronavirus ja sen tuomat haasteet puhtaus- ja hygieniavaatimusten suhteen. Esittelemme videolla UUSIA SUOSITUSLAHJOJA!HUOM!
Koronavirusta peittää kalvo, joka koostuu lipideistä eli rasva-aineista ja proteiineista eli valkuaisaineista. Tämän kalvon ominaisuudet ovat ratkaisevan tärkeitä infektion puhkeamisessa. ECO CleanAir tuhoaa koronaviruksen kalvon, jolloin virus ei voi aiheuttaa tartuntaa.

KORONAVIRUKSEN HÄÄTÖÖN:

  • 1 esittelyllä ILMAINEN: Eco CleanAir 500 ml
  • 1 esittelyllä ILMAINEN: Eco CleanAir lahjapaketti, joka sisältää tyylikkään lahjapaketin, 100 ml suihkeena Eco CleanAir ja antibakteerinen mikrokuituliina
  • 4 esittelyllä ILMAINEN: Puhdistussetti, joka sisältää 2 x Eco CleanAir 500 ml, mikrokuituliina, 1 x tahranpoistoaine ja 3 x tuoksuöljyä

VINKKAA YSTÄVIÄSI TÄSTÄ

SUOSITUSLAHJAVAIHTOEHTOMME

HUOM! Toimitamme lahjasi, kun suosituksesi ovat toteutuneet esittelyiksi.


Yhteystiedot

PÄIVITÄ OMAT YHTEYSTIETOSI TÄSTÄ

Kaikkien yhteystietonsa 30.4.2020 mennessä päivittäneiden kesken arvotaan:
– 1 x PRO-AQUAn täyshuolto (arvo 315 €) sisältäen laitteen puhdistuksen, uuden moottorin ja toimitukset huoltoon ja takaisin sekä
– 1 x lahjakortti verkkokauppaan (arvo 200 €)

PRO-AQUA SUOMI YHTEYSTIEDOT


PRO-AQUA Suomi verkossa

Oletko tutustunut vielä uudistettuihin nettisivuihimme www.pro-aqua.fi?
Sivuillamme on paljon ajankohtaista tietoa PRO-AQUAan liittyen sekä myös muuta sisältöä. Uutena on ASIAKASTUKI-sivustomme, jossa on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Myös Oppaat ja videot -sivustolla on vinkkejä PRO-AQUAn käyttöön ja huoltoon.

PRO-AQUAn oma verkkokauppa löytyy osoitteesta https://pro-aqua.omaverkkokauppa.fi/. Verkkokaupastamme voitte tilata yleisimmät lisätarvikkeet sekä oheistuotteet.

PRO-AQUAn oma REKRYTOINTI sivusto löytyy osoitteesta www.toihin.fi. Rekrytoimme lisää uusia myyntiedustajia PRO-AQUA -myyntiin sekä myyntineuvottelijoita ajanvaraukseemme. Vinkkaa työmahdollisuudesta ystävällesi tai tuttavallesi tai lähetä hakemuksesi vaikka itse! Koulutamme tehtäviin, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne!


PRO-AQUA Suomi SoMessa

Käy tykkäämässä PRO-AQUA Suomen Facebook -sivua. ARVOMME kaikkien tykkääjien kesken, jotka ovat asiakkaitamme, 15.4.2020 airvenue-ilmanraikastimen (arvo 275 €). Sivulle pääset tästä linkistä.

Liity myös OMA PRO-AQUA -ryhmään. Tässä ryhmässä julkaistaan erilaisia kilpailuja ja etukampanjoita. Ryhmässä voidaan jakaa myös omia kokemuksia, kuvia ja videoita.

Käy tilaamassa myös PRO-AQUA Suomen YouTube-kanava ja saat uusimmat videot käyttöösi. Sivulle pääset tästä linkistä.


Naikon Oy on tuonut kotien puhtaanapidon mullistavan PRO-AQUAn suomalaisten kotitalouksien saataville. Aloitimme vuonna 2007 ja toimintamme kasvaa koko ajan. Yli 11 000 asiakkuutta ympäri Suomen sekä saamamme hyvä vastaanotto kannustavat meitä tuomaan PRO-AQUAa tunnetuksi jatkossakin.

Yhteystiedot | Lue lisää yrityksestämme | Hae meille töihin