PRO-AQUA TUOTTEET

Ekopesupallo pesee pyykit ekologisesti ja puhtaaksi ilman pyykinpesuaineita! Jopa yli 500 koneellista pyykkiä!
ESITTELYLAHJANA ekopesupallo, jolla säästät pyykinpesukuluissa yli 100 €!
PRO-AQUA puhdistuslaite
TUTUSTUMISLAHJANA syväpuhtautta kotiisi yli 100 €:n edestä PRO-AQUA puhdistuslaitteella.

Kun otat tuote-esittelyn kotiisi, saat sekä ESITTELY- että TUTUSTUMISLAHJAN täysin ilmaiseksi, maksutta, ja NÄMÄ EDUT eivät sido eivätkä velvoita sinua mihinkään!

HUOM! kotiesittelyssä esittelemämme poikkeuksellista puhtautta, syväpuhtautta, tekevä PRO-AQUA puhdistuslaite ja kemikaalivapaat puhdistusaineet on mahdollista saada myös kotisiivouspalveluna, jolloin ne sisältyvät kotisiivouspalvelun hintaan!

HUOM! voit myös saada PRO-AQUAn, ovh 1 995 €, omaksi!


VAI LAATUPUHTAUS PALVELUT?

Poikkeuksellista puhtautta kotisiivouspalveluna samaan hintaan!
Mikäli haluat PRO-AQUA puhtauden palveluna, niin sinä työllistät – ja se on järkevää ajankäyttöä! Meiltä saat allergiatason puhdistuksen, syväpuhtaustason, jokaisella siivouskerralla – kertakäyntinä tai jatkuvana. Samalla kun esittelemme PRO-AQUAn ja tehokkaan kemikaalivapaan siivouksen, niin teemme arviokäyntinä kotiisi yli 100 €:n edestä puhtautta ilman mitään sitoumuksia tai velvoitteita, täysin maksutta!


Olemme suomalaisten perheiden hyvinvoinnin asialla! Kun tutustut ekologisiin ja ihmisystävällisiin tuotteisiimme ja palveluihimme omassa kodissasi, niin SINÄ & KOTISI saatte 200 €:n EDUT

  • – esittelylahjana ekopesupallon, jolla säästät pyykinpesukuluissa yli 100 € ja
  • – tutustumislahjana syväpuhtautta kotiisi yli 100 €:n edestä PRO-AQUA puhdistuslaitteella.

Sekä esittely- että tutustumislahja ovat täysin ilmaisia, maksuttomia, eivätkä sido eivätkä velvoita mihinkään! Olemme suomalainen suoramyynnin perheyritys, joka antaa mainoseuronsa sinulle, eikä TV-, radio-, lehti- tai muuhun vastaavaan mainontaan.

Kun käytät kotonasi monitoimista helppokäyttöistä Saksassa valmistettua PRO-AQUA puhdistuslaitetta tuote-esittelijämme kanssa, niin hän tuo mukanaan esittelylahjasi, ekopesupallon. Kiitos, että ottamalla esittelyitä ja lahjoja vastaan, tuet samalla suomalaista työtä!

Miten tämä voi olla kannattavaa? Ekologisille ja ihmisystävällisille tuotteille ja palveluille on nykyisin yhä lisääntyvä kysyntä. Meilläkin on jo yli 11 000 asiakasta. Parhaan ostopäätöksen teet käyttämällä näitä tuotteita kotonasi, jolloin teet ostopäätökset omaan käyttökokemukseen ja puhtaustulokseen pohjautuen. Ja mikä hienointa, nämä tuotteet saat käyttöösi myös LaatuPuhtaus kotisiivouspalveluna samaan hintaan – ja eri laatuun! Miten tämä voi olla kannattavaa? Siten, että tällaisen lahjomisen ja toimintamallin seurauksena ihmiset suosittelevat meitä mielellään eteenpäin – ”Hyvä kello kilkattaa kauas!” Olemmekin saaneet erinomaista palautetta tavastamme tehdä PRO-AQUAa ja palveluitamme tunnetuksi!

Paljonko esittelylle tulee varata aikaa? PRO-AQUA puhdistuslaitteen ja siihen liittyvän kotisiivouspalvelun esittelylle on hyvä varata vähintään 1½ h aikaa. Jos oikein innostumme tekemään enemmänkin puhtautta sinun valitsemiisi kohteisiin, niin 2 h on riittävästi!


JA ARVONTAAN OSALLISTUMINEN!

HUOM! Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme to 5.8.2021 klo 16.00 275 €:n arvoisen airvenue -ilmanraikastimen, joka valmistetaan Saksassa ja jossa huoneilman pölyt ja epäpuhtaudet puhdistetaan veteen sekä sisäilman hajut ja tunkkaisuus ionisoidaan ja raikastetaan pois! Taattua saksalaista insinöörityötä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.