Kiitos palautteestasi! YLLÄTYS: ILMANRAIKASTIN JA AROMATERAPIA -PAKETTI arvonnan voittajalle. Suoritamme arvonnan ti 6.4.2021 ja julkaisemme voittajan tiedot PRO-AQUA Suomi Facebook -sivulla. Klikkaa ”Osallistun arvontaan” -painiketta. Katso myös tiedot lomakkeen alta tästä upeasta arvontapaketista ja video airvenue -ilmanraikastimesta.

 

Ilmanraikastin ja aromaterapia -paketti

 
Katso 7:48 min video airvenue -ilmanraikastimesta, kuinka helppo laittaa käyttökuntoon, kuinka helppo käyttää eri toimintoja ja kuinka helppo puhdistaa käytön jälkeen:

 
Onko sinulla kiireinen viikko ja tarvitset kipeästi rentouttavia tunteja? Airvenuella voit luoda juuri tämän rentouttavan ilmapiirin. Valitse vain suosikkiväri ja -tuoksu ja kuuntele lempeästi kuplivan veden ääntä. Et ole koskaan vapautunut jokapäiväisestä stressistä niin nopeasti. ☺️

 

Ilmanraikastin toiminnot ja käyttö

Luonnossa sade tekee ilmasta miellyttävän ja raikkaan. Sade yksinkertaisesti poistaa epäpuhtaudet ilmasta! Airvenue® -ilmanraikastimessa on käytetty samaa periaatetta. Saastunutta ilmaa imetään, pöly, suspendoituneet hiukkaset eli leijuma ja lika sitoutuvat veteen ja puhdistettu ilma tulee taas ulos!

Airvenue® -ilmanraikastinta on erittäin helppo käyttää. Täytä lasiastia vain tarpeeksi vedellä, aseta ohjausyksikkö päälle ja se puhdistaa huoneilman itsestään.

 

Puhdistettu ilma tulee ulos, epäpuhdas ilma imetään sisään

Raikas ja puhdas ilma on tärkein hyvä, jota ilman emme voi elää

  • – Puhdistaa huoneilman
  • – Vähentää hajuja ja bakteereja
  • – Palauttaa menetetyn kosteuden huoneilmaan, varsinkin lämmityskauden aikana
  • – Ihanteellinen kotiin, jokaisessa huoneessa, toimistossa ja kaupassa
  • – Poikkeusellisen moninaisesti vaihtuvat värivalot
  • – Suosikkivärin valinta
  • – Erittäin helppo käyttö ja veden täyttö
  • – Huoneilman aromatisointi päälle tai pois päältä niin kuin haluat

Virtakytkin

Tehon säätö

Led valot

Käynnistä ilmanraikastin kevyesti virtakytkintä koskettaen. Paina uudelleen kytkintä ja laite sammuu. Kosketa tehon säätöä useamman kerran ja nopeus muuttuu: hidas, keskinopea ja nopea. Kosketa LED-valo kuvaketta, jolloin LED-valot alkavat pyöriä sarjana, pysäytä haluamasi väri koskettamalla uudelleen ja kytke pois päältä painamalla kolmannen kerran.

Yötila

Ajastin

Aktivoi nukkumistoiminto koskettamalla tätä näppäintä. Tässä tilassa ilmakanava toimii alimmalla teholla, ja näyttö ja värin LEDit sammuvat automaattisesti noin viiden sekunnin kuluttua. Vain nukkumistoiminnon symboli palaa edelleen näytössä. Yötila poistetaan käytöstä koskettamalla toistuvasti tätä näppäintä tai aktivoidulla ajastimella. Jos kosketat ajan symbolia, se alkaa vilkkua. Jos kosketat sitä uudelleen, ajastin voidaan asettaa; 1-9 tuntia. Ajastimen symboli vilkkuu laskurin aikana. Palauttamalla ajastimen arvoon 00:00, kytket ajan säätimen uudelleen pois päältä, ja ympäristön lämpötila näytetään.

 

Colostrum tuoksut

 

Tiedätkö jo Colostrum (ternimaito) tuoksuöljyt?

Hyödynnä ternimaidon positiivisia ominaisuuksia kodissasi.
Colostrum (ternimaito) on hyödyllinen, kun se imeytyy ihon ja hengitysteiden läpi.

Lisäät Colostrum tuoksuöljy -tipat airvenue -ilmanraikastimen veteen.
Huoneilmassa olevat allergeenit sitoutuvat ilmanraikastimen veteen ja puhdistettu poistoilma sisältää monia arvokkaita ternimaitomikromolekyylejä, jotka edesauttavat hengitysteiden ja keuhkojen sekä ihon hyvinvointia. Tämä nestemäinen colostrum on patentoitu prosessi.

Ternimaidossa on runsaasti proteiinia, hivenaineita, hiilihydraatteja ja mineraaleja.