Tilaa ilmainen esittely

ÄLÄ HENGITÄ ENÄÄ PÖLYÄ!

Huonepöly ei ole hyväksi kenellekään, mutta allergisten kotona erityisesti pöly aiheuttaa usein paljon oireita. Me PRO-AQUAlla olemmekin sitä mieltä, että ilman puhtaus on pintojen puhtautta ja pintojen puhtaus on ilman puhtautta.


Pidä huonepöly minimissä – PRO-AQUAlla se onnistuu!

Huonepöly on jokaisessa kodissa koostumukseltaan yksilöllinen. Siinä on sekoittuneena ulkoa tuleva katu- ja siitepöly sisätiloissa oleviin rakennus- ja sisustusmateriaaleista irtoaviin hiukkasiin, tekstiilikuituihin, ihmisten ja eläinten hilsepölyyn, eritteiden valkuaisaineisiin, ruoka-, kasvi- ja hyönteispölyyn, kosmeettisiin aineisiin ja bakteereihin sekä imurin poistoilman tuomiin epäpuhtauksiin. Näistä syntyy jokaiselle tilalle ominainen haju.

Huonepölyn määrään vaikuttaa siivoustiheyden lisäksi asukkaiden ja eläinten määrä, tekstiilit sekä ilmanvaihdon toiminta. Pölyltä ei voi koskaan täysin välttyä, mutta sen määrään voidaan vaikuttaa oikein valituilla siivousmenetelmillä ja laitteilla. PRO-AQUA -asiakkaillamme on paljon kokemuksia siitä, kuinka PRO-AQUA helpottaa kodin puhtaanapitoa ja vähentää ilmassa olevan pölyn määrää huomattavasti. Jopa ne kotitaloudet, joissa ei aiemmin voitu pitää lemmikkieläimiä, voivat PRO-AQUAn myötä hankkia/pitää lemmikkejä ja jopa puhdistaa lemmikkinsä PRO-AQUAn avulla!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on jopa 99,99995%. Käytännössä PRO-AQUAlla pestään koko kodin huoneilma kuljettamalla se veden läpi. Tämä vähentää pölyn vuoksi siivoamisen tarvetta ja tekee ilmasta raikkaan, puhtaan ja terveellisen hengittää. Kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön, mistä ne on helppo kaataa siivoamisen jälkeen viemäriin. Näin laite on puhdas joka kerta aloittaessasi siivoamisen.

Varaa ilmainen esittelysi TÄSTÄ ja tutustu todelliseen ekologiseen kodin puhdistusvaihtoehtoon – PRO-AQUAan. PRO-AQUAlla voidaan puhdistaa kaikki kodin kovat ja pehmeät pinnat. PRO-AQUAssa on paljon muitakin toiminnallisuuksia, jotka sinun kannattaa itse kokea!

Tilaa ilmainen esittely