Käyttöopastus- ja huoltovinkit

PRO-AQUAlla siivoustyön tekeminen on palkitsevaa, kun tiedät, että jälki on oikeasti puhdasta. Turha työ jää pois ja säästöä syntyy kodin varusteiden elinkaaren pidentymisen myötä. PRO-AQUAssa on kaikki mitä tarvitset kodin puhtaanapitoon! Siitä löytyy yhteensä yli sata toiminnallisuutta.

Käytännössä PRO-AQUA korvaa vähintäänkin pölynimurin, ilmanraikastimen ja -kostuttimen, painepesurin, mattopesulan ja ikkunanpesulaitteet, joten säästyt monen eri laitteen hankkimiselta. Voit puhdistaa sillä niin erilaiset lattiapinnat, matot, sohvat, istuimet, sängyt, tekstiilit, puutarhakalusteet, auton sisätilat kuin saunankin. Saat kaiken puhtaaksi helposti, kevyesti ja sekä pintoja, rahaa että aikaa säästäen. Kaikki tämä ja vielä terveyttä edistävät vaikutukset tuovat kotiisi kokonaisvaltaista hyvää oloa.

PRO-AQUA on niin monipuolinen laite, että välillä on vaikea muistaa, mihin kaikkeen sitä voikaan käyttää! Näille sivuille olemme koonneet käyttöohjeita ja vinkkejä muistin virkistykseksi ja uusia ideoita antamaan. Niistä saat apua myös pienten huoltotoimenpiteiden tekemiseen ja varaosien vaihtamiseen. Voit tilata myös PRO-AQUA YouTube-kanavan tästä. Uutena palveluna olemme avanneet myös Asiakastuki-sivuston, jossa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lataa ilmaisia oppaita » Katso videoita »  Asiakastuki »