Tilaa ilmainen esittely

PRO-AQUALLA LISÄARVOA KOTIISI

Mitään et menetä, vaikka varaatkin ajan esittelyyn – päin vastoin saat yli 100€ edun syväpuhdistukseen kotonasi!

PRO-AQUA on todistettu terveyttä edistäväksi laitteeksi. Ekologisuus ei ainoastaan pidä meitä itseämme hyvässä kunnossa, vaan myös meidän kallisarvoista planeettaamme. PRO-AQUA on saanut monia kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena mm. erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan. Kulutusta kestävä laite on ekologinen hankinta ja pidentää samalla myös kodin pintojen ja tekstiilien käyttöikää.

PRO-AQUAa hämmästyttävämpää kodin ja ilman syväpuhdistuslaitetta emme ole nähneet. Samalla laitteella pystytään pesemään ilma, lattiat ja matot paikoillaan, kuivapuhdistamaan jopa 20 cm syvyydestä tekstiilipinnat ja käyttämään lehtipuhaltimena, sulattamaan pakkaset ja tekemään aromaterapiaa ja suolahoitoa samalla viilentäen ja puhdistaen ilman… ja paljon, paljon muuta!

Mitä vielä odotat – ota yhteys ja varaa ilmainen esittelyaika TÄSTÄ ja saat edut käyttöösi heti!

PRO-AQUA syväpuhdistus, vakumointi ja raikastus

PRO-AQUAn sähköharjalla syväpuhdistat matot, sängyt, pehmolelut, sohvat ja auton sisätilat ennennäkemättömän puhtaiksi. Erikoisvalmistetun joustavan letkun ja kevyen teräksisen teleskooppivarren ansiosta sähkömoottoriharja on käytännöllinen ja helposti käsiteltävä. Tehokas sähkömoottoriharja sopii myös kovien lattiapintojen puhdistamiseen, jolloin hankalakaan lika ei pääse pinttymään. Kaikki materiaalit pysyvät sähkömoottoriharjalla puhdistettuina siisteinä pitkään.

Erityisen puhdasta jälkeä saat laittamalla puhdistettavat patjat, vuodevaatteet tai pehmolelut tätä tarkoitusta varten suunniteltuun vakumointipussiin ja imemällä PRO-AQUAlla ilman pussista kokonaan pois. Sen jälkeen vuodevaatteet ja patjat käsitellään moottoroidulla sähköharjalla ja pehmolelut huonekalusuulakkeella. Vaihda PRO-AQUAan puhdas vesi ja lisää veteen puhdistavaa ja raikastavaa suolaa tai eukalyptusta. Laita syväpuhdistetut patjat, vuodevaatteet tai pehmolelut takaisin vakumointipussiin ja puhalla lopuksi tyhjiöpussiin PRO-AQUAn puhdasta ilmaa: tekstiilit saavat vastapestyn tuoksun.

Älä enää epäröi – varaa aika ilmaiseen esittelyyn jo tänään ja kokeile itse!

Tilaa ilmainen esittely