Tilaa ilmainen esittely

LAPSIPERHEEN ARKEEN VINKKEJÄ

Lapset tuovat elämään paljon rikkautta ja iloa päivittäin. He kasvavat joka päivä ja oppivat uutta jatkuvasti. Välillä sitä oikein kummastelee pikkuisensa älykkyyttä, mutta myös kyky sotkea ja rikkoa sekunneissa yllättää vanhemmat jatkuvasti. Siivoaminen tuntuu välillä turhauttavalta, sillä ajan voisi käyttää myös moneen muuhun tekemiseen. Meillä on tähän helpottava ja aikaa säästävä vaihtoehto, joka vie kodin puhdistamisen ihan toiselle tasolle. Leluja PRO-AQUA ei kuitenkaan lattioilta kerää, mutta se taipuu moneen muuhun kodin puhdistuksen ja siivouksen osa-alueeseen.

PRO-AQUAlla huolehdit kaikkien terveydestä ja kodin puhtaudesta

Hengitämme sitä ilmaa, mitä sisällä on tarjolla. Nukkuessamme hengitämme suoraan sänkyyn kertyneitä epäpuhtauksia. Lapset ovat kaikkein herkimpiä bakteeri- ja virushyökkäyksille. Lapsen sairastaminen vaikuttaa aina koko perheeseen. Haluamme auttaa, sillä sinä ja koko perheesi ansaitsette vain parasta! PRO-AQUA on ratkaisu huoneilman raikkauteen ja sängyn puhtaanapitoon.

Tilaa kotiisi ilmainen esittely TÄSTÄ ja pääset testaamaan PRO-AQUAa omassa kodissasi. Samalla saat vinkkejä erilaisten kohteiden puhdistamiseen ja opit puhdistamaan kotisi nautinnollisesti, niin että stressisi poistuu.Usko tai älä – PRO-AQUAlla siivouksesta tulee palkitsevaa puhdistamista

PRO-AQUA on laadukas saksalainen kodinpuhdistusjärjestelmä, jolla puhdistat pelkällä vedellä koko kotisi lattiasta kattoon helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Nerokas toimintaperiaate ei jätä mahdollisuuksia pölylle ja lialle. Samalla kun siivoat, myös ilma puhdistuu ja kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas. PRO-AQUA säästää sekä aikaa, vaivaa, rahaa, pintamateriaaleja, luontoa että ennen kaikkea hermoja.

Onnellinen PRO-AQUAn omistaja Reeta Pantsar:

”En antaisi PRO-AQUAa enää mistään hinnasta pois!”

Lue lisää Reetan ja muiden asiakkaidemme kokemuksista tästä.

PRO-AQUA – ainoa mitä kotisi puhtaanapitoon todella tarvitset!

Tilaa ilmainen esittely