Tilaa ilmainen esittely

MEISTÄ JOKAINEN ANSAITSEE HEMMOTTELUA JA LEPOA!

Varaa aikasi ilmaiseen PRO-AQUA -esittelyyn ja osallistut samalla tämän mahtavan kylpylä- ja hemmotteluviikonlopun arvontaan. Muista että hyväksymme vain saman viikon aikana tulleet varaukset, jotta pääset osallistumaan arvontaan. Edellytyksenä arvontaan osallistumiseen on myös se, että esittely toteutuu kuukauden sisällä kotonasi ja myös puoliso on mukana esittelyssä.

OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!
Täydellinen puhtaus kotiisi yhdellä laitteella

Kuvittele sateen jälkeinen raikas ilma, jota tekee mieli hengittää keuhkojen täydeltä. PRO-AQUAlla saat saman raikkauden kotiisi. Monikäyttöinen PRO-AQUA puhdistaa kodin pinnat sekä huoneilman ja mahdollistaa terveelliset olosuhteet sen asukkaille. Se on ainoa laite, jonka tarvitset kotisi puhdistamiseen. PRO-AQUA on saanut useita kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan.

PRO-AQUA on pitkäikäinen, laadukas kestokulutushyödyke. Käytännössä se korvaa vähintäänkin pölynimurin, tekstiilipesurin, ilmanpuhdistimien ja -kostuttimen, joten säästyt monen eri laitteen hankkimiselta. PRO-AQUA tuo säästöä myös pidentämällä kodin pintamateriaalien ja tekstiilien käyttöikää tehokkaan puhdistamismahdollisuuden ansiosta. Lämpimään veteen ja painehuuhteluun perustuva märkäpesutekniikka ei myöskään vaadi ympäristöä kuormittavia pesuaineita. PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan, joka ei jätä mitään mahdollisuuksia pölylle ja lialle. Niiden sijaan tilalle tulee puhdasta, raikasta ja kosteutettua ilmaa, jota on helppoa ja terveellistä hengittää.

PRO-AQUA -esittelykin on hemmottelua, kun suorastaan nautit kodin puhdistamista ja saat samalla yli 100€ arvoisen syväpuhdistusedun kotiisi veloituksetta ja ilmanraikastuksen täysin ilmaiseksi. Varaa oma esittelyaikasi heti ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisesi hyväksytään vain, jos varaat ajan viikon sisällä. Edellytämme myös puolison osallistumista esittelyyn. Toimi heti ja nauti elämästäsi puhtaammassa PRO-AQUA -kodissasi!

Hyvästi pöly! Tervetuloa raikas ilma!

Osallistu arvontaan