Tilaa ilmainen esittely

LAHJA SINULLE YRITTÄJÄ!

Tuntuuko, että käyt kotona vain nukkumassa? Onko sinulla enemmän töitä kuin pystyt tekemään? Ja kuitenkin on kiitollisuus siitä, kun on työtä. Toisaalta takaraivossa painaa pelko siitä hetkestä, jolloin ei olisikaan enää työtä. Joten teet töitä kahta kauheammin, ettei se lopu! Oravanpyörä on valmis! Me tiedämme, ettei päiväsi ole aina niitä helpoimpia: kiire työasioissa, oma perhe ja kaikkien yhteen sovittaminen sekä vielä kodinhoito – ei ole helppoa!

Yrittäjän arki ei ole aina ruusuilla tanssimista

Kiitos sinulle yrittäjyydestäsi! On ihailtavaa nähdä, kun ihminen tekee sitä, mitä rakastaa! Yrittäjyyteen kuuluu pitkät päivät, koska tavoitteena on menestys. Suomi tarvitsee sinua pitkän päivän puurtaja! Vuorokauteen ei saada lisää tunteja ja deadlinet lähestyvät… Ehkä matkustelet paljon… Kuka tietää, mitä myönnytyksiä elämääsi teet? Koti ei puhdistu yksinään, eikä tee mitään itsestään. Aika on tullut liian kalliiksi sinulle, jotta sen käyttäisi siivoukseen. Mikäli tunnistit näistä itsesi ja allekirjoitat yhdenkin väittämän, PRO-AQUA on ratkaisu kotisi puhtaanapitoon!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laitteen suodatustehokkuus on jopa 99,99995 %. Kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön. Mitä likaisempi vesi on, sitä onnellisempi voit olla – pöly ja roskat ovat pois pinnoiltasi ja sisäilmastasi. Voit unohtaa kaikki turhauttavat siivouskokemukset OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

Tämän kaiken voit tehdä PRO-AQUAlla:

  1. Korvata pölynimurin.
  2. Syväpuhdistaa tekstiilit, kuten matot, sohvat ja verhot sekä sängyn.
  3. Märkäpuhdistaa matot, sohvat, lattia- ja seinäpinnat sekä auton penkit.
  4. Puhdistaa ja kosteuttaa huoneilmaa.
  5. Lisätä kodin viihtyvyyttä tuoksuilla tai viilennyksellä.
  6. Yhteensä noin 100 eri ominaisuutta!

Koe PRO-AQUAn tuoma raikkaus itse!

Tilaa ilmainen esittely