Tilaa ilmainen esittely

NITISTÄ PÖLYPUNKIT!

Mikä on usein kodin likaisin paikka? Missä vietetään yleensä kolmasosa vuorokaudesta? Sänky! Sängyt ovat useimmissa kodeissa pölyisin paikka. Allergiasta kärsivien kohdalla sängyn ja vuodevaatteiden puhtaudesta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää. Pölypunkit voivat aiheuttaa silmäoireita, astmaa, allergista nuhaa sekä ihottumaa. Jotta pääsisi eroon pölypunkeista, vuodevaatteet pitäisi viedä ensin ulos kovaan pakkaseen tai pitää kuumassa saunassa ja imuroimaan ne sen jälkeen. Kesällä toivottavasti ei ole pakkasta, mutta sänky kaipaa puhdistusta silloinkin. Kuuma sauna ja vuodevaatteet luovat omat riskinsä paloturvallisuuden kannalta.

Vuodevaatteiden tuuletus on yleensä aina työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Usein ulkoa saa mukaan siitepölyä tai katupölyä. Myös ei toivottua hajua voi tarttua. Kaupungeissa asuminen tuo lisäksi omat haasteensa. Meillä on helppo, tehokas ja toimiva ratkaisu – PRO-AQUAlla pääset helpommalla ja saat taatusti syväpuhtaan lopputuloksen aikaa ja energiaa säästäen turvallisesti!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on jopa 99,99995%. Sängyn syväpuhdistuksessa PRO-AQUAlla puhdistetaan patjat, petarit, tyynyt ja peitot tehokkaasti ja nopeasti. Voit tehostaa puhdistuksen vielä vakumoimalla vuodevaatteet. Säästyt ylimääräiseltä kantamiselta ja saat sijattua vuoteen valmiiksi saman tien.

Varaa oma esittelysi TÄSTÄ  jo tänään ja nukut yösi paremmin ilman ylimääräisiä kavereita!

Lue asiakkaamme Voitto Aittolan kokemuksia PRO-AQUAsta.

Puhtaamman ja terveellisemmän kodin puolesta – PRO-AQUA!

Tilaa ilmainen esittely