Tilaa ilmainen esittely

KARIBIALLE PRO-AQUALLA!

Varaa kotiisi ilmainen PRO-AQUA -esittely ja osallistut arvontaan, jossa palkintona on matka Karibialle. PRO-AQUA on koko kodin puhdistuslaite, joka tuo merellisen raikkauden tunteen kotiisi. Esittely on täysin ilmainen eikä velvoita mihinkään. Päinvastoin saat heti hyötyä ja puhtautta vähintään 100 euron arvosta. Puhdistamme esittelyssä kotoasi ongelmakohdat ja lisäksi huoneilman. Varaa kotiisi ilmainen esittely TÄSTÄ ja koe vaikutukset itse! Eron huomaat heti!

Mikä on PRO-AQUA?

PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laite ei päästä huoneilmaan käytännössä lainkaan pölyä tai mikrobeja, sillä sen suodatustehokkuus on 99,99995%. Kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön, mistä ne on helppo kaataa siivoamisen jälkeen viemäriin. Näin laite on puhdas joka kerta aloittaessasi siivoamisen.

Monikäyttöinen PRO-AQUA puhdistaa kodin pinnat sekä huoneilman ja mahdollistaa terveelliset olosuhteet sen asukkaille. Varataan sinullekin oma esittely ja lupaamme, että yllätyt!

HALUAN OSALLISTUA ARVONTAAN!

Karibian meri ja tuulet saavat ihmisen kuin ihmisen voimaan hyvin ja ihanasti! Meidän huikea kilpailumme ratkeaa kerran vuodessa ja mukaan pääsee vain, kun toimii heti. Olemme varanneet onnekkaalle voittajalle Karibian risteilyn. Lähde mukaan matkalle PRO-AQUAn kanssa ja kokea merellisyyden vaikutukset jo esittelyn aikana kotisohvallasi.


Toimi näin:

  1. Varaa aikasi ilmaiseen PRO-AQUA -puhdistuslaite-esittelyyn kotiisi.
  2. Etsi hankalimmat likatahrat ja esittelijä poistaa ne teiltä ilmaiseksi.
  3. Ole avoimin mielin – saat toki olla skeptinen ja haastaa esittelijää sekä PRO-AQUAa.
  4. Älä siirrä tai peru aikaasi, jotta osallistumisesi arvontaan pysyy voimassa.
  5. Myös puolisosi osallistuu esittelyyn.


Osallistu arvontaan