Tilaa ilmainen esittely

PRO-AQUA ON VASTAUS LEMMIKKIKOTIEN SIIVOUSHAASTEISIIN

PRO-AQUA on tehokas ja monikäyttöinen kodinpuhdistuslaite, joka pitää koirien, kissojen ja muiden lemmikkien omistajien kodit siisteinä ja raikkaina. Lemmikkitaloudessa imuroinnin tarve on tiheää, tahroja syntyy tavallista enemmän ja huoneilma voi tuntua helposti tunkkaiselta. PRO-AQUA on erinomainen valinta lemmikkikodin puhtaanapitoon.Koira ei pääse karvoistaan, mutta pääseekö sohva?

Kodin sohvat ja sängyt ovat usein lemmikkien suosikkipaikkoja – luvallisesti tai luvatta. Tekstiilipintaiset huonekalut ovat yleisesti ottaen kodin suurimpia pölynkerääjiä. Lemmikkitaloudessa ne imevät suuren määrän karvaa, pölyä ja likaa, jota voi olla vaikea saada puhdistettua pois. Karvat saattavat jäädä sitkeästi kiinni kankaiden kudoksiin. Myös tahrojen poistaminen vaatii paljon vaivaa ja mielikuvitusta.

PRO-AQUA puhdistaa sohvat ja sängyt tarpeen mukaan joko kuivapuhdistuksella tai märkäpesulla. Sähköharjakäsittely tepsii loistavasti haastavienkin tekstiilipintojen syväpuhdistukseen. Märkäpesu PRO-AQUA-painehuuhtelulaitteella puhdistaa lemmikkien suupielien ja tahmatassujen jättämät jäljet usein jo pelkällä lämpimällä vedellä. PRO-AQUA imee pesuun käytetyn veden saman tien takaisin säiliöön, ja tarvittaessa kuivatuksen viimeistelynä voi vielä käyttää puhallustoimintoa.

Lemmikkieläinkodin pelastus on PRO-AQUA. Varaa oma esittelysi TÄSTÄ  ja TUTUSTU ITSE!

Helppoa siivoamista, kiitos!

Lemmikkien omistajat joutuvat näkemään tavallista enemmän vaivaa kodin puhtaanapidon suhteen. PRO-AQUAn kuivapuhdistus- ja märkäpesutoiminnot poistavat tehokkaasti karvat, hilsepölyn, kurat sekä kuonon jäljet saat helposti pois niin lattia- ja ikkunapinnoilta kuin sohvilta ja matoiltakin. Lisäksi ilmanpuhdistustoiminto pitää huoneilman yhtä raikkaana kuin ulkoilma. Ja paljon, paljon muuta! PRO-AQUAsta löytyy yksinkertaisesti sopivat toiminnot kaikkiin lemmikkikodin puhdistustarpeisiin!

Lue asiakkaamme Voitto Aittolan kokemuksia PRO-AQUAsta tästä.

Tilaa ilmainen esittely