Tilaa ilmainen esittely

ITÄMERENRISTEILY VOI OLLA SINUN!

Me haluamme jakaa hyvää mieltä ja tuoda elämään jännitystä kiitokseksi siitä, että saame esitellä teille – sinulle ja puolisollesi – PRO-AQUAn. Maksimoi mahdollisuutesi ja varaa ilmainen esittely kotiinne. Lupaamme, että PRO-AQUAan tutustuminen jo itsessään on voitto!

Tunne puhtaudesta on läsnä koko kodissa

Kodin puhtaus ja terveelliset olosuhteet luovat pohjan myös mielen hyvinvoinnille.  PRO-AQUA on arvovalinta, kun haluat karsia turhaa kulutusta ja panostaa sen sijaan omaan sekä perheesi kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Puhtaassa kodissa asuu hyvä mieli. PRO-AQUA mahdollistaa parhaan mahdollisen puhtauden kodin kaikille asukkaille. PRO-AQUA on saanut monia kansainvälisesti tunnustettuja palkintoja osoituksena erinomaisesta laadustaan, kestävyydestään, toimivuudestaan ja nykyaikaisesta muotoilustaan

Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti.  PRO-AQUAn toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Laitteen suodatustehokkuus on jopa 99,99995 %. Kaikki PRO-AQUAn imemä pöly ja lika jäävät vesisäiliöön. Mitä likaisempi vesi on, sitä onnellisempi voit olla – pöly ja roskat ovat pois pinnoiltasi. Kodistasi tulee kokonaisvaltaisesti puhdas. Voit unohtaa kaikki turhauttavat siivouskokemukset – OLET VAIN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ!

Terveysvaikutuksia suolalla

Lisää PRO-AQUAn vesisäiliöön suolaa, niin saat kotiisi suolapitoisen ilman terveysvaikutukset. Suolahoito voi tuoda apua hengityselimistön vaivoihin sekä iho-ongelmiin, ja samalla se piristää oloa kokonaisvaltaisesti. Suolahoitoa voit tehdä perinteisen viikkosiivouksen ohessa tai ilmanpesun yhteydessä. Kätevää, eikö totta?

Esittelyn varanneiden ja kokeneiden kesken arvomme Itämeren risteilyn Tallinnaan. Tallinnassa on huvia ja hauskaa sekä siellä unohtuu arki – aivan kuten kodin puhdistaminen PRO-AQUAlla! Koe PRO-AQUA itse – emme pysty sitä paremmin sinulle kuvailemaan! Osallistu ja koe merellinen tunne jo kotoasi lähtien PRO-AQUAlla.

Osallistu arvontaan