Tilaa ilmainen esittely

KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIAJATTELUA

PRO-AQUA on suunniteltu lisäämään käyttäjiensä hyvinvointia laaja-alaisesti. Sen lisäksi, että PRO-AQUA luo fyysistä hyvinvointia puhdistamalla koteja, se myös sopii nykyaikaiseen, tiedostavaan arvomaailmaan. Terveys, hyvinvointi ja ekologisuus ovat arvoja, jotka korostuvat yhä enemmän ihmisten valinnoissa. Siivoaminenkin voi olla mukavaa!

Helppokäyttöinen ja kevyesti liikuteltava PRO-AQUA vähentää siivoamisen rasittavuutta. Voit puhdistaa matot suoraan lattialla, verhot ilman ikkunoista poistamista ja vuodevaatteet kantamatta niitä ulos tuulettumaan. Näin säästyy paljon aikaa ja vaivaa, mutta työnjälki on puhtaampaa kuin koskaan ennen.  

Ei ole kotia, johon PRO-AQUA ei sopisi 

Nauti elämästä lasten ja lemmikkien kanssa. Kun taloudessa on PRO-AQUA, turha stressaaminen kodin likaantumisesta voi jäädä. Lapsenlapset ja lapset saavat leikkiä ja sotkea rauhassa, sillä PRO-AQUAlla suklaatahrat irtoavat sohvasta muutamassa minuutissa. Lemmikkien tiputtamista karvoista ja kuolasta ei tarvitse murehtia, sillä ne saa näppärästi puhdistettua mistä vain.  

Kevyesti käsiteltävä ja helppokäyttöinen PRO-AQUA nopeuttaa ja keventää kodin siivoustöitä. Laitetta on helppo liikuttaa pyöräalustalla, teleskooppivarsi on rakenteeltaan kevyt ja käyttäminen on hyvin yksinkertaista – lisäät vain säiliöön vettä, liität oikeanlaisen suulakkeen varren päähän ja annat pölylle lähtökäskyn. Olitpa siten himosiivooja tai et, PRO-AQUA sopii sinulle varmasti! 

TOIMI HETI ja koe PRO-AQUA kotonasi! Saat yli 100 euron arvosta puhdistustyötä ilmaiseksi! 

PRO-AQUA on kodin puhdistuksen monitaituri 

Puhtaus on yksi hyvinvoinnin tärkeimmistä osa-alueista. Puhtaassa kodissa on miellyttävää olla ja sinne on mukava kutsua myös vieraita. Puhtaus luo turvallisuuden tunnetta koko perheen osalta – se on hyvä pohja terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiselle. Monikäyttöinen PRO-AQUA on jokaisen kodin perusvaruste, joka sopii lähes kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Se puhdistaa niin pinnat ja tekstiilit kuin huoneilmankin luonnollisen tehokkaasti. Koti puhdistuu näppärästi lattiasta kattoon. Laite sopii sekä kuiva- että märkäpesuun ja se voidaan varustaa erilaisilla käytännöllisillä lisävarusteilla, joiden ansiosta siivoaminen on helppoa, nopeaa ja palkitsevaa.

Tilaa ilmainen esittely